Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!
Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.
rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.
Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.
Elég csúnya dolog ez bizony a rokonaidtól, folyamatosan azt sulykolni beléd, hogy valami nincs rendben.
Nyitott vagy, adsz magadra, eljársz szórakozni és kikapcsolódni, randizol is, akkor nincs probléma. Nem találtad még meg azt, akire megéri időt és energiát szánni, illetve azt, akihez érzelmek is kötnek. Szerintem jól teszed, hogy nem terpesztesz be akárkinek csak azért, mert ezt elvárják tőled az ismerősök / rokonok, bár azt továbbra sem értem miért vagy rossz a szemükben azért, mert még nem szexeltél.
Ne parázz rá a dolgokra, csak lazán, a negatívumok pedig peregjenek le rólad!
Teljesen normális, ha még nem volt kapcsolata. Futó kapcsolata meg ne is legyen sohasem.:)
Egyébként nálunk is ilyen volt a rokonság folyamat kérdezgették miért nincs barátom, meg nem tetszik senki, mondjuk én nem foglalkoztam vele. Szerintem ha megérik rá az ember, rá fog találni a párjára is, mindösszesen nyitott szemmel kell járni. :) Nekem jóval 20 felett volt az első kapcsolatom, még sem éreztem semmi hátrányát ennek, kivártam a megfelelő embert, és nem bántam meg. :)
27/N
Ez nem csak a rokonok szemében gáz (akiknek egyébként teljesen korrekt a meglátásuk hogy nem épp kóser ennyi idősen szűznek lenni) hanem az ismerkedésben is gátat szab, nézd csak majd meg hány pasi fog elhajtani azért, mert még szűz vagy.
Mert a huszonéves férfiak nem nagyon szeretnek konzervnyitóként funkcionálni és tanítóbácsit játszani!
Konzervnyitóként funkcionálni.. Hát egyre megdöbbentőbb válaszok születnek itt, azt kell hogy mondjam! Pedig elméletileg felnőtt, értelmes emberek kommentelnek, de lehet tévedek.
Amúgy meg, az a pasi, amelyik elhajtja azért, mert szűz, na az ár tényleg gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!