Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnétek a lányotok...

Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!

Figyelt kérdés

Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.

rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.

Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.

2013. ápr. 11. 19:30
 41/97 anonim ***** válasza:
97%

"Szerinted nem szekálják halálra a korosztályából az ismerősei, barátai?"

Az a barát aki az ember úgy fogadja el ahogy van. Az nem barát aki ezért szekálja.

2013. ápr. 11. 20:28
 42/97 anonim ***** válasza:
95%

dehogy szégyellném, úristen :s normális vagy?

nekem 2 barátnőm van, mind2en 23 évesek, és egyiknek sem volt még kapcsolata, pedig nem csúnyák. egyikük nagyon válogatós, lehetett volna neki kapcsolata, csak annyira romantikus lélek, h arra vár, h jöjjön egy srác, akivel megpillantják egymást, egymásba szeretnek stb stb... pedig hiába magyarázom h nem így mennek a dolgok, mint ahogy elképzelte. lehet a te lányod is a nagy ő-re vár.

43/97 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ismét egy kamu kérdéssel van dolgunk.

Érdekes módon nem válaszolt a kérdező még egyszer sem.

44/97 anonim ***** válasza:
90%
43-as! Honnan a fenéből tudják az emberek egymásról, hogy ki szűz meg ki nem??? A felbérelős anyuka jó nagy kretén lehet... Most biztos büszke a fiára, hogy már nem szűz :D
2013. ápr. 11. 20:29
 45/97 A kérdező kommentje:

Nem válaszoltam, mert nem is érkezett felém kérdés, de folyamatosan figyelek.

Nem kamu a kérdés, érdeklődök, ebben ugyan mi lenne a kamu?

2013. ápr. 11. 20:30
 46/97 anonim ***** válasza:
92%
45-ös! Csak nehogy a barátnőid is most megkapják itt a nagyokosoktól, hogy "nem normálisak" meg ez "nem természetes" :D
2013. ápr. 11. 20:31
 47/97 anonim ***** válasza:
3%
Igen, szégyellném, nem azt hogy nem volt még kapcsolata hanem hogy (ezek szerint) nincs is rá igénye, ergo valami nincs rendben nála.
2013. ápr. 11. 20:31
 48/97 anonim ***** válasza:
15%
Ja és 45-ös! A barátnőid nem normálisak! :D
2013. ápr. 11. 20:32
 49/97 anonim ***** válasza:
Én vagyok a # 4/50-es válaszoló, nem nagyon értem ez miért lenne abnormális?
2013. ápr. 11. 20:32
 50/97 anonim ***** válasza:
94%

Azt mondanám, hogy a gyerekem felnőtt ember, ez a téma rá tartozik és rajta kívül senkinek semmi köze hozzá.

Utálom az indiszkrét embereket.

19 évesen még van ideje. Ismerje meg önmagát alaposan, és járjon társaságba, hogy új impulzusok érjék.

2013. ápr. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!