Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!
Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.
rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.
Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.
Miért szégyellném??? Szégyellje az magát aki fejében ez megfordul.
Inkább azt szégyellném, ha a lányom ennyi idősen már a negyedik abortuszt taposná! Azt igen! De ezt??? Sőt. Boldog lennék!!!
Utcsó válaszolók, tapintatlanok vagytok és szűk látókörűek hogy ha szexpartnerek számai alapján ítéltek meg valakit pozitívan vagy negatívan!
TOVÁBBRA SEM GÁZ!!
Kérdező, te az anyuka vagy? Mert ha igen, akkor én a lányod helyében szégyellnélek téged!
20:51
Akkor én kérek elnézést, ha 19 évesen szűz vagoyk, és nem k*rva, akkor biztos szentfazék vagyok. Eszedbe ne jusson, hogy normális ember akkor szexel, ha érett rá, és szerelmes a párjába, és viszont. Vagy hogy ennyi idősen nem talált rá a szerelem, mert nem tucatember, aki mindenkinek bejön, és akinek mindenki bejön. Tényleg, ez a mai világ, Gratula!
Kérdező, az oké hogy figyelsz, de azért válaszolhatnál is.
Milyen típusú a lányod, vannak-e barátai stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!