Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!
Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.
rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.
Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.
Igen, tudom. Ez az egyik válaszolónak szólt.
20 évesen nem gáz, de azért szerintem 25 évesen már vannak bajok.
Azért ez így elég gáz, igen. Én szülő vagyok, már nagyok a gyerekeim és hál Istennek nem volt velük ilyen probléma, de engem kellemetlenül érintene!
Mindamellett folyamatosan azon gondolkoznék hogy mi lehet a baj vele, csúnya-e és azért nem kell senkinek vagy rossz-e a természete, esetleg valamilyen mentális problémái vannak illetve legrosszabb esetben nem leszbikus-e?
Szóval igen (pontozzatok le nyugodtan) de ez nem normális, a 25 éves meg pláne nem, régen az ilyeneket már vénlánynak titulálták, teljes joggal.
Aki 24-5 éves koráig nem tud felszedni senkit, annál már erős hibajelzést mutat a rendszer!
# 21, van gyerekem képzeld!
Nem a veleszületett adottságokról beszéltem mikor azt írta hogy csúnya. Mert igen, nem mindenki születhet szépnek, de mindenkinek ott a lehetőség hogy a körülményekhez mérten egy csinosan öltözködő, tiszta és igényes nőt alakítson magának. A legtöbben viszont ezt nem túlzottan csinálják, az olyanoknak meg okkal nincs párjuk, ki szólítana le egy zsíros hajú, pattanásos valakit?
Tudod, ahogy a mondás is tartja: nincs csúnya nő csak lusta!
Nem szégyellném,nem is érezném magam kínosan miatta,és másoknak sem teregetném ki a magánéletét.Egyébként az,hogy 19 évesen nem volt még komolyabb kapcsolata,nem annyira meglepő,talán még éretlen az ilyesmihez.Majd eljön az Ő ideje is.
Különben az,hogy az anya nem tud róla,nem azt jelenti,hogy nem volt még futó kapcsolata.
Na jöhet a lepont, de igen, én kínosnak tartanám ha a lányom ilyen lenne, szerencsére e téren nincsenek problémái, talpraesett, szép, okos és tud rendesen ismerkedni! :)
Sajnálom hogy a tiéd nem, de talán majd idővel beletanul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!