Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnétek a lányotok...

Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!

Figyelt kérdés

Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.

rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.

Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.

2013. ápr. 11. 19:30
 61/97 anonim ***** válasza:
74%

Így belegondolva, tényleg nem értem, azért ha 19 évesen valaki totál szűz minden téren, azért az nem tragédia. Tényleg nem kell attól apácának lennie meg tököm tudja minek.

Nálam olyan 23-25 évesen van az, hogy azért már valami probléma van az illetővel.

2013. ápr. 11. 20:57
 62/97 anonim ***** válasza:
10%
20:55, de ha valakinek 19 évesen nincsen és nem is volt párja (azaz nem érdeklődnek iránta a pasik) akkor ott nem gondolod hogy valami bibi lehet?
2013. ápr. 11. 20:58
 63/97 anonim ***** válasza:
16%

Ugyanmár, teljesen felesleges álszenteskedni, meg a NAGY SZERELEMről előadást tartani, jóhogy nem egyből felolvassátok a Bibliát.

Nem normális ennyi idősen kapcsolat nélkül lenni, és ezt mindenki tudja, ahogy azt is, hogy a mai társadalomban ez bizony gáz!

2013. ápr. 11. 21:01
 64/97 anonim ***** válasza:
37%
anyaként azért elgondolkoznék, hogy vajon milyen női mintát közvetítek, milyen a lányom stílusa stb. itt nem lehet általános választ adni. Ha előnytelenül öltözik, nem jár sehová, akkor nem benne keresném a hibát. Írj már valamit róla
2013. ápr. 11. 21:04
 65/97 anonim ***** válasza:
97%
De miért gáz, és szégyellnivaló ez, azt senki sem írja csak azt hogy gáz. Az aztán magyarázat.
2013. ápr. 11. 21:05
 66/97 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat mindenkinek, lényegében pont azt kaptam amire számítottam. :)

Én amúgy nem az anyuka vagyok, hanem a lány, éppen ezért írtam ilyen semleges formában a kérdést, nem akartam a saját szemszögemből feltenni, pont azért hogy mindenki őszintén írja le a véleményét és ne a "majd találsz valakit, ne aggódj" típusú válaszokat kapjam zömében. (Ami persze mindig jól esik, de félő, hogy nem mindenki gondolja komolyan!:)

Nem vagyok "antiszoc" amúgy, nagy baráti társaságom van, járunk buliba, moziba, nyaralni, voltunk külföldön is, fesztiválokon stb, szóval nem ülök 24/7 a szobámban.

A külsőm teljesen rendben, figyelek magamra, sportolok és nem zsíros a hajam, pattanásaim sincsenek mint ahogy itt páran írták. :)

Hogy miért nem volt még komoly kapcsolatom azt nem tudom megindokolni, pedig nyitott vagyok mindenki felé, randiztam már, de soha nem éreztem a partner iránt semmit, tök közömbös volt, így aztán nem is hülyítettem inkább..

Sajnos olyan a rokonságom hogy ezt ők nem tartják feltétlenül becsülendőnek és pozitívnak, nem szeretem a családi összejöveteleket sem, mert mindig jön a kioktatás és a kérdések, hogy "de miért?" meg a spekulációk, hogy akkor bizonyára túl magasra teszem a lécet, válogatós vagyok meg stb, de igen, egyszer már azt is megkaptam mint amit az egyik válaszoló írt, hogy akkor biztosan a lányokat szeretem..

Hát ez a sztori "röviden" :)

2013. ápr. 11. 21:12
 67/97 anonim ***** válasza:
1%
ma 21:05, de elég sok indok van hogy miért gáz! Azért gáz mert nem normális, nem ez az elfogadott és akárki akármit mond, ha valakinek ennyi idősen még nincs senkije akkor az zakkant!
2013. ápr. 11. 21:15
 68/97 anonim ***** válasza:
1%
Na hát ha meg még egy fesztiválon, meg bulin sem sikerül felszeded valakit akkor triplaszorosan gáz!!
2013. ápr. 11. 21:16
 69/97 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező! Szerintem sz@rd le őket! Amúgy meg ezeknek a kedves rokonoknak nincs jobb dolguk, mint más szerelmi életén csámcsogni? A sajátjukat már annyira unják vagy mi?
2013. ápr. 11. 21:17
 70/97 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, 21:15 és 21:16 ti most tényleg ilyen gyökerek vagytok? Már elnézést! Én is járok fesztiválra is meg bulikba is de nem szokásom "felszedni" valakit, akkor most én sem vagyok normális? Egyszerűen csak nem ott szeretek ismerkedni mert a "dizsikirályoknál" egy kapcsolat kifullad abban hogy "gyere megd*glak a WC-ben" esetleg még párszor összejárnak buli után és kb ennyi. Ritka, aki a discoban találja meg a párját és tartós is lesz a kapcsolat!

Elnézést a csúnya hangnemért, de már nagyon idegesítő hogy ti csak azt tudjátok hajtani folyamatosan hogy "gáz, gáz, gáz" Ti vagytok gázok meg az ilyen felfogás, az a gáz!

2013. ápr. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!