Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnétek a lányotok...

Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!

Figyelt kérdés

Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.

rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.

Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.

2013. ápr. 11. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne baj? Aszexuálisokról nem hallottunk?

Annyi furcsa dolog van a világon, szerintem az, hogy valaki nem akar párkapcsolatot, nem furcsa. A kétfejű kecske, na az már valami.

A "gázosokat" agymosta a média, hogy fú, muszáj párban élni, mert csak úgy jó, szükségletek, párom, párom, párom..

2013. ápr. 12. 16:05
 92/97 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem hogy az "összes ismerősnek" mi köze van a lányod magánéletéhez? Jó lenne ha mindenki a saját életével lenne elfoglalva...
2013. ápr. 12. 17:54
 93/97 anonim ***** válasza:
22%
Lehet h pont azért nem akar senkit magának, mert fél hogy benne lesz az esti hírekben.
2013. ápr. 12. 17:56
 94/97 anonim ***** válasza:
16%
Fél, hogy benne lesz az esti hírekben? Hogy sikerült ilyen bravúros érvet összehoznod?
2013. ápr. 12. 19:10
 95/97 anonim ***** válasza:
63%
"Fél, hogy benne lesz az esti hírekben? Hogy sikerült ilyen bravúros érvet összehoznod?"-Ez csak egy túlzás. Arra akartam kilyukadni, hogy a kedves "összes ismerős"-nek semmi köze a nő és férfi magánéletéhez. Egy párkapcsolat 2 ember dolga kéne hogy legyen...
2013. ápr. 13. 08:37
 96/97 anonim ***** válasza:
Szulo a gyereket soha semmilyen korulmenyek miatt, es semmilyen okbol nem szegyelli.
2014. ápr. 11. 11:51
 97/97 anonim ***** válasza:

Azért ha ismerősök között ez téma, annyira, hogy felmerüljön, hogy szégyeljenek, akkor az utolsó lennél akinek elmondanám, mert holnap már a szomszéd Mari néni is tudna róla, hogy nem vagyok szűz.

24 éves koromig egyetlen pasimat sem mutattam be. Biztos szégyeltek engem is :) mondjuk azóta lassan 6 éve együtt élünk.

2021. máj. 20. 21:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!