Szülők, ti megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon? Hasonló korú lányok nektek megengedik?
Persze, hogy megengedem. Úgyis szexelnek, így legalább tudom, hogy jó helyen vannak (náluk vagy nálunk), nem valami havernál vagy koszos pincébe, stb.
Beszélj anyukáddal. Ne add fel :)
Ja mondjuk hozzá tartozik, hogy az enyémek mindketten jól tanulnak, jól viselkednek, segítenek stb, stb. :)
Nekem engedik. Hozzátartozik, hogy csak havonta kétszer, és hogy 4,65 az átlagom. Meg hogy normálisan kell viselkednem, stb. Szóval megengedik, de rendesen megszabták a feltételeket, amik - úgy gondolom - korrektek. Így mindenkinek jó ^^
17L
Szia!
Én 17évesen már az élettársammal éltem...:)
Tehát már nem laktam otthon.
Azóta is vele élek,gyereket soha nem tervezek jól elvagyunk :)
Szerintem ez a kor már az önállóság kora,és normális lenne ha minden 18-19 éves fiatal úgy elköltözne otthonról,hogy soha többé nem menne vissza :)
Ez az én véleményem
23/L
nekem anyukám már pár hónap után engedte, apukám nem. ez 16 éves koromban volt. anyukám falazott már egy párszor nekem :D 17 évesen már ott aludhattam a pasimnál. a következő pasimnál 18 voltam, ott már 1 hónap után megengedték, sőt, sztem előbb is megengedték volna, csak én nem akartam.:)
amúgy én sosem voltam jó tanuló, meg nekem megengedték, hogy minden hétvégén ott aludjak. itt nem, apukám azt sem szereti, ha egy barátnőm itt alszik. de azt megengedi, csak nem szereti. csak akkor alszunk nálunk ha a szüleim elutaznak nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!