Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?
Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.
Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?
Dehogyis... Bocs de már az is kicsit viccesen hangzik, hogy megérdemli... Megérdemel mondjuk egy új telefont, vagy ilyesmit, de azt, hogy elcsessze a testét azt szerintem nem lehet kiérdemelni...
Tuti nem engedném meg.
Nem.
Az mi hogy megérdemli???? Jól tanul, segít a háztartásban, nem bulizik, nem jár haza részegen, stb??? Bocs, ez alap lenne, maximum engedékenyebb lehetsz zsebpénzzel, szabadidővel vagy hasonlók, de járni nem hiszem hogy jár, főleg nem tetoválás.
igen, jól tanul, segít stb.
Zsebpénzt nem nagyon tudok megengedni neki, de ha a rokonoktól kapna pénz karácsonyra, akkor esetleg.
A felirattal az a baj, hogy az ember világképe az egész élete során változhat. Egy szép, igényes tetoválást én nem tiltanék (ha tényleg igazán akarja), a feliratot azonban meggondolnám.
Ha végül megcsináltatjátok, akkor csakis szalonban, és az áron ne spóroljatok a minőség rovására!
A hetest kiegészíteném azzal, hogy látható helyre ne, mert az egyik előző munkahelyemen követelmény volt, hogy látható helyen ne legyen tetoválás vagy piercing.
Szóval jó lenne nem szűkíteni az esélyeit a munkaerőpiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!