Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?
Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.
Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?
Még mindig itt tartotok?:( A 13 éves, butuska kislány vagyok akinek egy tetoválás miatt sem párja, sem munkahelye nem lesz mert itt ezt megmondták egyes emberek..
Továbbra is, csak az mondom hogy az ÉN és a SZÜLEIM felelőssége. Ha megunom/megbánom majd magamra vetek!;) Senkinek semmi köze hozzá. És mindenki olyan párt választ magának amilyet szeretne. Ha nem jön be neki a tetoválás akkor majd keres mást, akinek nincs. A munkahely ugyan ez. .. Nem lehet mindenkinek megfelelni és tetszeni, de én úgy gondolom nem is kell!!
A kérdező kommentje:
oldalt, a boldájára, vagy kulcscsontra szeretne egy You only live once, vagy egy believe in yourself feliratot.
Édesjóistenem. Mi a halál f*száért tetováltatnak ilyeneket magukra a kis p*csák?
Nem értem meg, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!