Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek ezt a 15 éves...

Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.

Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?

2012. okt. 7. 11:30
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Még mindig itt tartotok?:( A 13 éves, butuska kislány vagyok akinek egy tetoválás miatt sem párja, sem munkahelye nem lesz mert itt ezt megmondták egyes emberek..

Továbbra is, csak az mondom hogy az ÉN és a SZÜLEIM felelőssége. Ha megunom/megbánom majd magamra vetek!;) Senkinek semmi köze hozzá. És mindenki olyan párt választ magának amilyet szeretne. Ha nem jön be neki a tetoválás akkor majd keres mást, akinek nincs. A munkahely ugyan ez. .. Nem lehet mindenkinek megfelelni és tetszeni, de én úgy gondolom nem is kell!!

2012. okt. 14. 16:37
 42/46 anonim válasza:
én is akartam 15 évesen tetoválást csak az édesanyám nem engedte, azt mondta hogy majd 18 évesen csináltathatok, és hálás vagyok neki hogy nem engedte most 18 évesen eszembe sincs csináltatni, úgyhogy javaslom hogy még ne engedd meg eki
2012. okt. 27. 15:34
 43/46 anonim ***** válasza:
Csak nem kínai betűket, esetleg valami semmitmondó szar idézetet akar magára tetováltatni bolgárul?
2013. máj. 21. 18:53
 44/46 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

oldalt, a boldájára, vagy kulcscsontra szeretne egy You only live once, vagy egy believe in yourself feliratot.

2013. máj. 21. 21:03
 45/46 anonim ***** válasza:

Édesjóistenem. Mi a halál f*száért tetováltatnak ilyeneket magukra a kis p*csák?

Nem értem meg, komolyan.

2013. máj. 22. 10:07
 46/46 anonim ***** válasza:
Látom régi kérdés de mi lett belőle? :D egyébként ilyen feliratot en nem engednek mert ez csak ilyen divat szoveg, en pl egy fradi címert fogok magamra tetováltatni mert ez jelent nekem valamit :D tehat en megengednem neki ennyi idosen de egy olyan tetkot aminjelent is neki valamit :D 15/f
2015. febr. 14. 02:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!