Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek ezt a 15 éves...

Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.

Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?

2012. okt. 7. 11:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
58%

Off: "Én meg nem leszek hajlandó olyan helyen dolgozni ahol ilyeneket megszabnak."- micsoda duma XD Hajam az égnek áll :D Figyu, majd örülhetsz Te annak ha tudsz VALAHOL dolgozni a mai világban.

On: Nem engedném,esetleg tényleg csak úgy, hogy idővel lejön,ami sminktetkó révén nem 100%.Szóval a henna szóba jöhet.

Gondolj bele majd ha a lányodról mégsem jön le a tetkó,hogy megy el 65 évesen az orvoshoz? Nem tud olyan felsőt felvenni ami eltakarná a feliratot.

A "megérdemli" erős túlzás,elhiszem hogy rendes lány,de hidd el idővel megbánná.

2012. okt. 7. 14:51
 22/46 anonim ***** válasza:
60%

Te is jó munkaerő lehetsz, ha Gyakori kérdésezel munkaidődben. De a te dolgod..

Ki mondta, hogy arra építem az életem? Ezt úgy értettem, hogyha nem találok állást akkor is remélhetőleg lesz munkahelyem /szüleim vége/. De nem fogok magyarázkodni. Azért tanulok, hogy legyen belőlem valaki, legyen biztos, jól jövedelmező állásom. Miért fáj az nektek, ha díszítettem a testem?

2012. okt. 7. 15:03
 23/46 anonim ***** válasza:
54%

Senkinek sem fáj ha díszítetted/bár szerintem ez csak elcsúfítás/,csak ne hencegj vele hogy az milyen jó dolog,mert még megbánhatod idővel.

Úgy gondolom eléggé elkényeztetett vagy,mindent megkapsz amit akarsz csak csöndben legyél :D A szüleid nem érnek rá Veled foglalkozni.

A kérdező legalább érdeklődik,mert fontos neki a lánya,nem akarja hogy hátránya származzon belőle a későbbiekben.A Te szüleid meg büszkék lehetnek rád,hogy egy ilyen makacs, nagyképű lányt neveltek.

22/N

2012. okt. 7. 15:13
 24/46 anonim ***** válasza:
13 évesen merész elképzeléseid vannak :D:D Családok omlanak össze és kerülnek az utcára, cégek, vállalkozások mennek tönkre sorra, a kormány tehetetlennek mutatja magát az emberek többsége pedig szenved. Örülj neki, hogy a családodnak még van saját vállalkozása és esetleg még jól is működik mert ez a mai világban már nagyon ritka, de ne kényelmesedj el abban a hitben, hogy majd Te átveszed a vállalkozást és milyen fényűző karriert futsz majd be, ahol Te leszel a magad ura! Szép álmok ezek, de az élet nem ilyen könnyű! Ahhoz először is, hogy a kezedbe vedd a szüleid fáradtságos munkáját, talán némi tiszteletet, alázatot tanulhatnál idősebb emberek felé és leszállhatnál a magas lóról! 13 évesen pedig bármennyire is tartod normális dolognak a tetoválást, nem az! De majd úgyis meg tudod Te is idővel, nem félek én ettől. De adja az Isten, hogy ne úgy legyen ... Légy sikeres vezető vagy beosztott, vagy ami akarsz lenni, tetoválásokkal és légy a magad ura. :)
2012. okt. 7. 15:14
 25/46 anonim ***** válasza:
76%

"Te is jó munkaerő lehetsz, ha Gyakori kérdésezel munkaidődben."

Őöööö... nézz rá a naptárra, vasárnap van. Itthon takarítom a gépemet. De szabadidőmben ugye nem baj, ha azt csinálok, amit akarok? ;-)

A munkahelyi szomszédaimról beszéltem, akikkel együtt dolgozom.

"Azért tanulok, hogy legyen belőlem valaki, legyen biztos, jól jövedelmező állásom."

Hajrá, szép célok.

"Miért fáj az nektek, ha díszítettem a testem?"

Nekem nem fáj, de ha hozzám jössz interjúra, akkor sajna az két percnél tovább nem fog tartani. Akkor sem, ha nekem amúgy tetszene a tetoválásod. Nekem a céget kell képviselni, és az előmeneteli-tanulási lehetőségeket, versenyképes fizetést, megfelelő munkakörülményeket biztosító cégeknél komoly előírások vannak.

Amikor két pici gyerekkel állást kerestem, a lehetőségek közül kétfélével találkoztam. (pénzügyi terület)

Vagy magyar cégeknél, mindennapos túlóra, kevés munkabér, annak egy része bejelentve a többi zsebbe, és ment az interjún a sopánkodás, hogy mennyit fogok hiányozni a gyerekek miatt. Voltak még a multik, korrekt fizetéssel, bejelentve, semmi sumákolás, normális munkakörülmények. Gyerekekről annyit kérdeztek, hogy ha kell, megoldom-e a felügyeletet. Úgyhogy lehet nagy mellénnyel kijelenteni, hogy márpedig nem megyek oda dolgozni, ahol nem tetszik a tetoválásom.

(Mielőtt megkérdezed: nincsenek itthon a gyerekek, ezért nem velük foglalkozom, most kirándulnak)

Úgyhogy nekem nem fáj hogy te hogyan dekorálod a tested, tőlem hupikék törpikéket is tetoválhatsz az arcodra, én csak felhívtam a figyelmed arra, hogy pár év múlva mivel szembesülhetsz.

2012. okt. 7. 15:19
 26/46 anonim ***** válasza:
14%
........Ez kedves! Szerintem nem vagyok nagyképű, és megvagyok nevelve. Én csak reagáltam mások "vélemény kinyilvánítására". Igen, mindent megkapok mert megtehetjük. A szüleim sokat dolgoztak azért, hogy mindenünk meg legyen. Büszkék is rá ma szüleim az eddigi elért sport,tánc és tanulmányi eredményeimhez. Nem ismersz, így nem is alkothatsz véleményt. Sajnálom ha így szűrted le az eddigi írásaimból. Ez mind lepereg rólam, hisz tudom, hogy ez nincs így!:)
2012. okt. 7. 15:19
 27/46 anonim ***** válasza:
60%
Na ennek nagyon örülünk! Nekünk igazából nem is kell bizonygatnod, hogy milyen okos, ügyes lány vagy. Ezt elég ha Te és a szüleid tudják. Örülj neki, hogy megvan mindened, ennyit tudok hozzáfűzni! Az itt lévő embereknek nem ez a legnagyobb problémájuk ... Nem is értem, hogy állhatunk le egy 13 évessel vitatkozni.
2012. okt. 7. 15:27
 28/46 A kérdező kommentje:

kérlek ne veszekedjetek.

Ha pl a bordáin lenne a tetkó, nemhiszem hogy zavarná, mivel állásinterjún csak nem kérik majd, hogy vegye le a blúzt.:-)

aztán ha a kulcscsontján lenne, akkor meg csak nagy dekoltázsu felsőknél látszana ki, olyanokat meg amúgy se hord.

a normális válaszokat köszönöm.

2012. okt. 7. 15:29
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem vagyok nagyképű, "

Szerintem sem nagyképű vagy, hanem egy átlagos 13 éves, akinek gőze sincs arról, hogy hogyan működik a világ. Én arra emlékszem, hogy a világmegváltó terveimet 14 évesen adtam elő anyámnak, mai fejjel visszagondolva nem értem, miért nem röhögött a képembe, csak hümmögött, hogy majd meglátod...

Mivel nincs tapasztalatod a munka világában, hogy egyes tetteknek mik a következményei, épp a szüleidnek kellene terelgetni. Ennyi idősen mi is néztünk ki hülyén és csináltunk butaságot, csak egy hülyére festett/vágott haj megnő, egy ronda ruhából lehet felmosórongy, a fültágítók és látható helyen lévő tetoválások viszont maradandó nyomot hagynak.

2012. okt. 7. 15:31
 30/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem minket kell meggyőznöd, hogy jó döntése lenne a tetoválás, hanem magadat. De úgy érzem Te egyébként az igen felé hajlasz. Nem értem miért tetted fel a kérdést ha magadban már úgyis eldöntötted mit szeretnél. Mindenki ellenezte a választ, kivéve a kedves, nagyon bölcs 13 éves válaszolót és látod már Te magad is véded a lányod elképzelését! Szóval szerintem nincs kérdés. :)

2012. okt. 7. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!