Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?
Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.
Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?
13 évesen tetoválva, derék...
Következő kommentelő 11 éves lesz 2 abortusszal és 1 újszülöttel a háta mögött, fültágítóval és 3 tetkóval...
Nem vagyok idős, 30 alatt vagyok még, de eszem megáll amit a mai "fiatalság" művel... :(
14: semmi gond, csak tudod van, ahol ékszert sem szabad viselni, le kell venni.... a munkaadók pedig konzervatívak.
Én pedig hiába vagyok oda a raszta hajú srácokért a magánéletemben, ha ilyen hozzám jön interjúra nem vehetem fel, mert a munkaadómat képviselem és olyan személy dolgozhat nálunk, aki a céget is képviseli. Teszkóban árufeltöltőnek lehet, hogy mindegy van-e tetoválása, de a magasabb fizetést, pozíciót ajánló, jó hírű cégeknél ez egy komoly szűrő.
" Majd továbbviszem akkor szüleim cégét, tanulok, úgyis lesz egy biztos állásom. "
Na és a mai gazdasági helyzetben én egy cégre sem mernék nagyon alapozni...
Neked is kiscsillag.
Azért még elmondanám, hogy a mellettem ülő kollegina korábban a családjuk saját vállalkozásában dolgozott, mégis eljött a cúna gonosz multihoz. A tőlem 20 méterre ülő kolléga szüleinek jól menő vállalkozása volt pár éve, most ő segíti a szüleit a saját fizetéséből... Tegnap beszéltem valakivel, aki nemrég számolta fel a vállalkozását. Tudod a játékgépekből élők sem gondolták volna 1 hónapja, hogy változások lesznek...
Szóval apuci vállalkozására ne építs egy egész életet, lehet, hogy 10-20 év múlva ő lesz a leggazdagabb magyar, de az is lehet, hogy a cégeteknek már a híre sem marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!