Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek ezt a 15 éves...

Megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éve kéri, hogy had csináltasson sminktetoválást. Elvileg 3 évig marad csak meg. A kulcscsontjára szeretne valami feliratot.

Eleinte nagyon elleneztem, de egyre jobban kezdek megenyhülni, mert megérdemli, és már rég óta szeretné.Ti megengednétek?

2012. okt. 7. 11:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
2%
Nekem is van tetoválásom, 13 éves vagyok. Nekem az van a csuklómra írva, hogy "Semmi sem lehetetlen" -angolul-. A közeljövőben ismételten szeretnék egy tetoválást a lábfejem élére. Szerintem engedd meg neki.
2012. okt. 7. 13:55
 12/46 anonim ***** válasza:
68%

13 évesen tetoválva, derék...

Következő kommentelő 11 éves lesz 2 abortusszal és 1 újszülöttel a háta mögött, fültágítóval és 3 tetkóval...

Nem vagyok idős, 30 alatt vagyok még, de eszem megáll amit a mai "fiatalság" művel... :(

2012. okt. 7. 14:08
 13/46 anonim ***** válasza:
58%
12: Nyugi, majd az előző is koppan egy nagyot, amikor megy álláshirdetésre. És akkor elgondolkozik, hogy valóban semmi sem lehetetlen-e...
2012. okt. 7. 14:11
 14/46 anonim ***** válasza:
44%
Semmi közötök, és jogotok nincs leszólni ezért!:) Azért pont a csuklómra lett egy igényes és szép tetoválás mert felveszek egy órát vagy egy karkötőt és már nem is látszik!:)
2012. okt. 7. 14:20
 15/46 anonim ***** válasza:
72%

14: semmi gond, csak tudod van, ahol ékszert sem szabad viselni, le kell venni.... a munkaadók pedig konzervatívak.

Én pedig hiába vagyok oda a raszta hajú srácokért a magánéletemben, ha ilyen hozzám jön interjúra nem vehetem fel, mert a munkaadómat képviselem és olyan személy dolgozhat nálunk, aki a céget is képviseli. Teszkóban árufeltöltőnek lehet, hogy mindegy van-e tetoválása, de a magasabb fizetést, pozíciót ajánló, jó hírű cégeknél ez egy komoly szűrő.

2012. okt. 7. 14:25
 16/46 anonim ***** válasza:
29%
Én meg nem leszek hajlandó olyan helyen dolgozni ahol ilyeneket megszabnak. És lehet azzal jönni, hogy "majd akkor mondd ha nem lesz ennivalóra pénzed, stb..." Majd továbbviszem akkor szüleim cégét, tanulok, úgyis lesz egy biztos állásom. Kiharcolom!
2012. okt. 7. 14:29
 17/46 anonim ***** válasza:
66%
16: hajrá. Ér majd még pár meglepetés az életben, hogy hogy is van ez...
2012. okt. 7. 14:30
 18/46 anonim ***** válasza:
46%

" Majd továbbviszem akkor szüleim cégét, tanulok, úgyis lesz egy biztos állásom. "

Na és a mai gazdasági helyzetben én egy cégre sem mernék nagyon alapozni...

2012. okt. 7. 14:31
 19/46 anonim ***** válasza:
38%
Részemről befejeztük! További szép napot Nektek!:) 13/L
2012. okt. 7. 14:36
 20/46 anonim ***** válasza:
75%

Neked is kiscsillag.

Azért még elmondanám, hogy a mellettem ülő kollegina korábban a családjuk saját vállalkozásában dolgozott, mégis eljött a cúna gonosz multihoz. A tőlem 20 méterre ülő kolléga szüleinek jól menő vállalkozása volt pár éve, most ő segíti a szüleit a saját fizetéséből... Tegnap beszéltem valakivel, aki nemrég számolta fel a vállalkozását. Tudod a játékgépekből élők sem gondolták volna 1 hónapja, hogy változások lesznek...

Szóval apuci vállalkozására ne építs egy egész életet, lehet, hogy 10-20 év múlva ő lesz a leggazdagabb magyar, de az is lehet, hogy a cégeteknek már a híre sem marad meg.

2012. okt. 7. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!