Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy kimenjen svájcba a barátnőivel?
Lányom 16 éves az iskolát abbahagyta, de most ezzel állt elő..dec-6 án megy ki! Nagyon aggódom! Egyszer véletlenül hallottam a telefonbeszélgetését, miszerint 2 hét alatt akár egy millió forintot fog keresni.
Nemtudon miféle munka lehet ez, kerlek segitsetek,nekem nem mond semmit..
Nem, 18. éves kora alatt nem hagyhatja abba a suli, ő még 18 éves koráig tanköteles, szóval keresnék sulit és jövő héten már iskolába járna.
Miféle munka, szerinted? Prostitúció kint sincs kolbászból a kerítés még ha az is hiszi.
Hogy hagyhatta abba a sulit? 18 éves koráig a beleegyezésed nélkül nem hagyhatja abba, hiszen csak korlátozottan cselekvőképes a jog szerint.
Elég felelőtlen anya lehetsz, ha így elkallódott a lányod.
Csak 16 éves koráig tanköteles.
Ha meg nem jár be csak a családit vonják meg,
Ne engedd ki mert csak az út szélén fog állni.
"Csak 16 éves koráig tanköteles. "ű
Ez nem igaz, csak a most induló kis elsősök lesznek majd 16. éves korig tankötelesek, a kérdező lánya még 18. éves korig az.
"Ez nem igaz, csak a most induló kis elsősök lesznek majd 16. éves korig tankötelesek, a kérdező lánya még 18. éves korig az."
Én 2002-ben kezdtem az első osztályt és idén kaptam matricát a deákomra, tehát nem vagyok tanköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!