Tuti le fogtok pontozni,de én nem engedném.Neki még az általános iskolai tanulmányaira,kortársaival kell/kellene játszania és nem ilyenekkel elütni az időt.Nem tartom magam egy konzervatív embernek,de ő még csak egy GYERMEK.Lesz ideje még pasizni bőven.
2012. dec. 22. 21:13
2/16 anonim válasza:
megengedném,de csak úgy hogy hétvégén találkoznak,egymáshoz akkor mehetnek fel ha a szülők otthon vannak,nem aludhatnak együtt,és csóknál tovább nem mehetnek,de egy normális értékrendű gyerek akit rendesen neveltek nem fog felnőttet játszani gyerekkapcsolatban
2012. dec. 22. 21:15
3/16 anonim válasza:
Mi az, hogy vele egyidős fiúkkal járjon? Többel is? Mit értesz járáson?
2012. dec. 22. 21:21
4/16 anonim válasza:
határok? egészen addig a határig amit a törvény enged. (itt a szexre gondolok) elmondanám neki, hogy amig nincs 14 ne szexeljen egyrészt mert éretlen masreszt torveny tiltja. persze ugyse tudom megakadályozni. es kulonben is az o elete
2012. dec. 22. 21:26
5/16 anonim válasza:
Igen. Nekem is volt ennyi idősen barátom. Csókba senki nemhal bele, nem lesz tőle terhes. Annyi, hogy ne szexeljenek. Szerintem ebben semmi sincs. A mai lányok amúgyis érettebbek szóval...
Tudom hogy ezért a kijelentésért lehet lepontoztok, de mindjárt tizenot éves fejjel vissza gondolva, semmi komoly nincs a dologba. Kivétel ha a lányod nem az idióta kis *****....kozé tartozik.
2012. dec. 22. 21:54
6/16 anonim válasza:
13 évesen én is nagyon szerelmes voltam, bár ebből nem lett semmi. Viszont éreztem hogy anyáék otthon nem igazán engednék, szóval szerintem ez is "segített" abban, hogy az első szerelemből ne legyen semmi.
Amúgy ha tiltod, csak rosszabb lesz. Kézfogás és szájra puszi még oké, de ennyi. Tartsd rajtuk a szemed.
2012. dec. 22. 21:58
7/16 B25 válasza:
13 éves lány vagyok de én még egyáltalán nem tervezek párkapcsolatot közeljövőbe.
Még ha azt is mondják hogy elég érettek hozzá akkor is.
13 ÉVES. Nem tud minden helyzetet úgy kezelni mint mondjuk egy 16 éves aki már létesíthetne kapcsolatot. É nem engedném te helyedben. Bár ha már megtörtént az eset akkor inkább mond el a gyerekednek hogy vegye komolyan és beszélgess róla ezekről a dolgokról.
2012. dec. 22. 22:04
8/16 anonim válasza:
elmondanatok h mer pontoztatok le? 4es vok... attol h mas a velemenyed nem kell lepontozni, de persze nem halok bele...
2012. dec. 22. 22:09
9/16 anonim válasza:
Ha arról lenne szó, hogy csók, puszi, kézfogás, séta, mozi, akkor igen, engedném. De ennél többről ennyi idősen szó sem lehetne szerintem.
2012. dec. 23. 09:48
10/16 anonim válasza:
én 13 éves fiú vagyok, 1 éves kapcsolatom volt egy velem egy idős lánnyal, nem szóltak bele a szülők, az ő szülei sem szóltak bele, pedig minden nap (főleg nyáron) fent voltam náluk. szerintem engedd meg nyugodtan, a határok meg... nem tudod irányítani, hogy mit csináljon és mit nem. ha van annyi esze, akkor ennyi idősen nem fog szexelni, és ezen kívül nincs semmi határ.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!