Szülők! Ti megengednétek 13 éves lányotoknak hogy vele egyidős fiúkkal járjon? És ha igen, milyen határig?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2012. dec. 22. 21:11
11/16 anonim válasza:
a 10 válaszolót nemtom miért pontoztátok le.sztem tök igaza van és nem azon múlik a kapcsolatuk h a szülők engedik vagy sem,mert ha szeretik egymást akkor együttvannak.jó igaz ez a gyik és ide elég hogyismondjam visszamaradott emberek járnak /persze van kivétel/ úgyhogy megértem h ilyen válaszokat kaptál.nah ennyi egy kapcsolatban nincsenek határok és ajánlom itt mindenkinek az "Apa ég!" c. filmet,igaz h csak 1 film de pont nektek való ._____.
12/16 anonim válasza:
Nekem is volt 13 évesen barátom. :)
De mi még csak a csókig sem mentünk el...tökre szégyenlősek voltunk :D
Most 16 éves vagyok, teljesen normális élettel, szűz vagyok, és maradok is egy ideig (!!!). :)
14 évesen csókolóztam először, egy táborban. A szüleim sosem tiltottak ilyenektől, tudják, hogy nem csinálok hülyeséget. :
16L
13/16 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés hogy engeded-e, hanem hogy akarsz-e tudni mindenről...ha tiltod hidd el megtalálja a módját, hogy a hátad mögött megoldja, de ha nem szólsz bele hanem tanácsot adsz akkor jóeséllyel megbeszél majd veled mindent, kikéri a tanácsodat, bemutatja a fiút és így az orrod előtt fog zajlani minden....Ez tény!!
14/16 anonim válasza:
Nem szülő hanem gyerek vagyok.. de az én szüleim megengednék.. legalábbis nekem megengedték (volna).
Csókig.. talik csak úgy ha a tanulmányi eredményink nem romlanak. Amúgy nem volt barátom csak édesanyámék mindenbe sokat gondolnak és ezt elmondta nekem egy beszélgetésünk alkalmával.. :D
14/l
Amúgy Boldog Karit.. :))
15/16 anonim válasza:
Ha megtiltod neki akkor az engedélyed nélkül fogja csinálni, és csak hazudozni fog neked. Inkább ülj le vele beszélgetni, mert egy 13 évest már nem nagyon lehet nevelni.
16/16 anonim válasza:
Análig, egy lépéssel sem tovább!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!