Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek 13...

Szülők! Ti megengednétek 13 éves lányotoknak hogy vele egyidős fiúkkal járjon? És ha igen, milyen határig?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 22. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a 10 válaszolót nemtom miért pontoztátok le.sztem tök igaza van és nem azon múlik a kapcsolatuk h a szülők engedik vagy sem,mert ha szeretik egymást akkor együttvannak.jó igaz ez a gyik és ide elég hogyismondjam visszamaradott emberek járnak /persze van kivétel/ úgyhogy megértem h ilyen válaszokat kaptál.nah ennyi egy kapcsolatban nincsenek határok és ajánlom itt mindenkinek az "Apa ég!" c. filmet,igaz h csak 1 film de pont nektek való ._____.
2012. dec. 23. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt 13 évesen barátom. :)

De mi még csak a csókig sem mentünk el...tökre szégyenlősek voltunk :D

Most 16 éves vagyok, teljesen normális élettel, szűz vagyok, és maradok is egy ideig (!!!). :)

14 évesen csókolóztam először, egy táborban. A szüleim sosem tiltottak ilyenektől, tudják, hogy nem csinálok hülyeséget. :

16L

2012. dec. 23. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Itt nem az a kérdés hogy engeded-e, hanem hogy akarsz-e tudni mindenről...ha tiltod hidd el megtalálja a módját, hogy a hátad mögött megoldja, de ha nem szólsz bele hanem tanácsot adsz akkor jóeséllyel megbeszél majd veled mindent, kikéri a tanácsodat, bemutatja a fiút és így az orrod előtt fog zajlani minden....Ez tény!!
2012. dec. 23. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szülő hanem gyerek vagyok.. de az én szüleim megengednék.. legalábbis nekem megengedték (volna).

Csókig.. talik csak úgy ha a tanulmányi eredményink nem romlanak. Amúgy nem volt barátom csak édesanyámék mindenbe sokat gondolnak és ezt elmondta nekem egy beszélgetésünk alkalmával.. :D

14/l

Amúgy Boldog Karit.. :))

2012. dec. 23. 22:38
 15/16 anonim válasza:
Ha megtiltod neki akkor az engedélyed nélkül fogja csinálni, és csak hazudozni fog neked. Inkább ülj le vele beszélgetni, mert egy 13 évest már nem nagyon lehet nevelni.
2012. dec. 24. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Análig, egy lépéssel sem tovább!!!
2012. dec. 31. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!