Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 16 éves barátja ottaludjon?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, többször is volt már nálunk, ismerik őt a szüleim, rendes fiúnak tartják. Szeretnénk szilveszterkor együtt aludni.. nem akarunk szexelni vagy bármi mást csinálni.. Ti megengednétek a lányotoknak? Hogy tudnám rábeszélni a szüleimet hogy megengedjék?2012. dec. 30. 01:05
1/25 anonim válasza:
Nem nincs ötletem mert engem biztos nem tudnál rábeszélni.
2/25 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2012. dec. 30. 01:10
3/25 anonim válasza:
Mert gyerek vagy. Nem feltétlenül a szex miatt én megbíznák benned de vannak dolgok amiket nem kell "x meg y" emberrel is átélned.
4/25 A kérdező kommentje:
értem.. köszi.. de sztem nincs abban semmi rossz ha együtt aludnánk..
2012. dec. 30. 01:17
5/25 anonim válasza:
Én sem engedném meg... vannak fokozatok, amiket meg kell élni...
Max ha külön városban laknátok, engedném, hogy éjszaka ott aludjon - a kanapén.
6/25 anonim válasza:
hát... nem tudom. egyfelől nem engedném, mert bármennyire bíznék a kislányomban, sajnos tudnám (a saját tapasztalataim alapján), hogy az embert néha elragadja a hév, akkor is, ha megesküdött volna, hogy márpedig ez vele sohasem fordulhat elő... másrészt meg úgy lennék vele, hogy ha ilyen történik, inkább legyenek otthon, biztonságban, mint egy kocsi hátsó ülésén vagy az erdő szélén. szóval nagy a dilemma. te mivel akarod meggyőzni őket?
7/25 anonim válasza:
Én lehet, hogy megengedném. Mond el teljesen őszintén, hogy figyeljetek, semmi másról nincs szó, csak alvásról. Mond el, hogy nem csináltok belőle rendszert, de most tök jó lenne.
8/25 anonim válasza:
Ha jövő ilyenkor is együtt lennének, akkor már megengedném.
15 még túl pici.
A fiú ettől függetlenül tölthetné nálunk a szilvesztert, éjfél után se zavarnám haza, de a nappali lenne az alvóhelye.
9/25 anonim válasza:
20 vagyok, nem vagyok anya, de nem engednem meg a lanyomnak! Max a kanapen aludhat a fiu.
10/25 anonim válasza:
igen megengedném. van annyira idős hogy el tudja dönteni, mit akar. ha meg szexelni akarnak akkor had csinálják csak védekezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!