Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 16 éves barátja ottaludjon?
A hasznos és értelmes válaszok miért is vannak lepontozva? Valaki teljesen normálisan leírta, hogy milyen érvek szólnak mellette és ellene, erre 59%...
Szerintem semmi gond nincs ezzel. És ha valaki megbízik a lányában, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy azt a 16 éves fiút nyüstölik-e vagy sem a haverjai, hogy fektesse meg a barátnőjét. Amúgymeg nehéz elképzelni, de vannak még normális fiúk manapság is (nem nyomik...). Én ha azt mondtam ennyi idősen az anyukámnak, hogy nem szexelek a 15 éves barátommal, akkor nem szexeltem. Ez normális körülmények között így működik.
Kedves kérdező, úgy veszem észre az írásaidból, hogy ha úgy beszéltétek meg, hogy nem lesz szex, akkor ha a barátod mégis akarná, gondolom leállítanád. Tényleg legyél őszinte, beszélj meg mindent a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!