Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 16 éves barátja ottaludjon?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, többször is volt már nálunk, ismerik őt a szüleim, rendes fiúnak tartják. Szeretnénk szilveszterkor együtt aludni.. nem akarunk szexelni vagy bármi mást csinálni.. Ti megengednétek a lányotoknak? Hogy tudnám rábeszélni a szüleimet hogy megengedjék?
2012. dec. 30. 01:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
jólvan, megértettem nem kell leharapni a fejem.. -.-
2012. dec. 30. 16:10
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A hasznos és értelmes válaszok miért is vannak lepontozva? Valaki teljesen normálisan leírta, hogy milyen érvek szólnak mellette és ellene, erre 59%...

Szerintem semmi gond nincs ezzel. És ha valaki megbízik a lányában, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy azt a 16 éves fiút nyüstölik-e vagy sem a haverjai, hogy fektesse meg a barátnőjét. Amúgymeg nehéz elképzelni, de vannak még normális fiúk manapság is (nem nyomik...). Én ha azt mondtam ennyi idősen az anyukámnak, hogy nem szexelek a 15 éves barátommal, akkor nem szexeltem. Ez normális körülmények között így működik.

Kedves kérdező, úgy veszem észre az írásaidból, hogy ha úgy beszéltétek meg, hogy nem lesz szex, akkor ha a barátod mégis akarná, gondolom leállítanád. Tényleg legyél őszinte, beszélj meg mindent a szüleiddel.

2012. dec. 30. 17:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó.. köszi a választ.. így van nálunk.. és tényleg egyikünk sem tervezi.. de már mindegy. nemet mondtak..
2012. dec. 30. 18:30
 24/25 anonim ***** válasza:
59%
Nincs semmi rossz a sexben, tőlem nyugodtan csinálhatnátok (persze csak akkor ha mindketten tisztában vagytok dolgokkal) akár azt is. Úgyhogy igen, én megengedném.
2013. jan. 12. 11:58
 25/25 A kérdező kommentje:
de nem akartunk szexelni..
2013. jan. 13. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!