Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 16 éves barátja ottaludjon?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, többször is volt már nálunk, ismerik őt a szüleim, rendes fiúnak tartják. Szeretnénk szilveszterkor együtt aludni.. nem akarunk szexelni vagy bármi mást csinálni.. Ti megengednétek a lányotoknak? Hogy tudnám rábeszélni a szüleimet hogy megengedjék?
2012. dec. 30. 01:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem engedném meg. Aludjon csak szépen mindenki a saját ágyában.Ismerek olyanokat akik megengedték a lányuknak.Hát...Most szegénykém,gyereket nevel. :-P

Én is voltam 15 és fülig szerelmes.Szerettem volna ha a barátom nálunk alszik.Anyukám megengedte,apukám nem.Anyukám is úgy engedte volna meg,ha a fiú egy másik szobában alszik.Ők meg a kanapén figyelnek.Nem-e szökünk át egymáshoz. :-D

Végül sosem aludt nálunk a fiú.De utólag nem is bánom! ;-)

2012. dec. 30. 03:09
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Nehéz kérdés. Nekem megengedte anyu annak idején. Nem volt sok pasim, nem lettem "idő előtt " terhes teljesen normális életem van/volt. Mindig mindent megbeszéltük, pontosan tudtam hogy kell védekezni stb.

Viszont rengeteg olyan barátnőm volt aki mindenfélét összekamuzott a szülőknek, hogy barátnőnél alszik meg ilyesmi, holott a pasijával volt. Akkor már inkább jobb ha tudja az anya hogy hol van a gyereke.

De közben most már én is szülő vagyok és bár az én lányom még kicsi, simán el tudom képzelni hogy majd túlparázom ezt a kérdést és iszonyúan fogok aggódni ha nagyobb lesz (is) meg fogalmam sincs ÉN engedem e majd...lehet hogy nem...

2012. dec. 30. 09:34
 13/25 anonim ***** válasza:
43%
Én nem engedném meg. Már az is kiváltság lenne, hogy 15 évesen pasizik. Meg lehet kövezni, le lehet pontozni, nem érdekel. Szerintem ez több, mint korai. El lehet járni mozizni, meg kajálni hétvégén egyszer-egyszer, de az ottalvás a felnőttek kiváltsága. Először talán fel kellene nőni. N28
2012. dec. 30. 09:40
 14/25 anonim ***** válasza:
42%

Előre szólok.. le lehet pontozni szidni, ami csak jól esik! ;)

Nekem megengednék a szüleim.. meg is engedték.. ősszel itt aludt a barátom (nem járunk együtt csak barátok..) egy bál után.. olyan feltételekkel ami általánosan él ha bálozni megyek + a 'nem fekszetek le.. mert fiatalok vagytok'

Betartottuk, elvoltunk, jóvolt.. :)

14/l

2012. dec. 30. 10:28
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem engedném,tőlem együtt lehettek ovitól is akkor is egy 15 éves lány aludjon a saját ágyában,vagy esetleg a barátnőjénél de fiúnál nem majd 17 éves kora után ha van legalább 1 éves kapcsolata.Gyerekkapcsolatba nem fér bele sem az együtt alvás,sem a szex és az együttélés sem,ezek már komoly dolgok,mindennek meg van az ideje.sajnos manapság sok tini mindent siettet és majd nagyon bánni fogják ha lesz rendes felnőtt kapcsolatuk,hogy semmi újat nem tapasztalnak meg és minden unalmas.A másik meg az illem meg a tartás amit sokan elfelejtenek,15 évesen nem illik fiúval aludni.Pláne lesz még 20 éves korodig 2-3 kapcsolatod és mindegyikkel együtt alszol nem leszel magadra büszke "ágyról-ágyra" jársz még ha nem is szexeltek akkor is.Normális,felelősségteljes szülő nem engedi az együtt alvást ilyen fiatalnak.
2012. dec. 30. 10:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Együtt aludni, vagy nálatok aludni?

Nem mindegy.

Az együtt alvást nem engedném, de ha van rá mód, másik szobában alhatna. Megértem a szüleidet.

2012. dec. 30. 11:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. Mivel 2 szobás a lakásunk így nem tudnánk külön szobában aludni... Együtt aludnánk... Még mindig nem értem h miért ellenzi mindenki ennyire...csak egyszeri alaklomról lenne szó és tényleg csak alvásról lenne szó..
2012. dec. 30. 13:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Jaj, kérlek ez mindig így indul: "tényleg csak alvásról lenne szó.."

De te a 15 éves kislány vagy, nem pedig a hormonoktól túltengő 16 éves fiú, akit nyúznak a pajtásai, hogy mikor fekteti már le a barátnőjét, akivel már 8 hónapja együtt jár.

A lányomban megbíznék, a fiúban viszont nem, bármilyen kedves és rendes is legyen, mert ez nem attól függ.

2012. dec. 30. 13:35
 19/25 A kérdező kommentje:
De a fiú sem akar semmit..ha akarná akkor már megtörtént volna amikor senki sem volt otthon..
2012. dec. 30. 13:49
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Fogd már fel,hogy 15 éves kislány vagy hiába nő a melled,van barátod és menstruálsz,ha normálisak a szüleid nem engedik meg és jogosan teszik.
2012. dec. 30. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!