Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 16 éves barátja ottaludjon?
Nem engedném meg. Aludjon csak szépen mindenki a saját ágyában.Ismerek olyanokat akik megengedték a lányuknak.Hát...Most szegénykém,gyereket nevel. :-P
Én is voltam 15 és fülig szerelmes.Szerettem volna ha a barátom nálunk alszik.Anyukám megengedte,apukám nem.Anyukám is úgy engedte volna meg,ha a fiú egy másik szobában alszik.Ők meg a kanapén figyelnek.Nem-e szökünk át egymáshoz. :-D
Végül sosem aludt nálunk a fiú.De utólag nem is bánom! ;-)
Nehéz kérdés. Nekem megengedte anyu annak idején. Nem volt sok pasim, nem lettem "idő előtt " terhes teljesen normális életem van/volt. Mindig mindent megbeszéltük, pontosan tudtam hogy kell védekezni stb.
Viszont rengeteg olyan barátnőm volt aki mindenfélét összekamuzott a szülőknek, hogy barátnőnél alszik meg ilyesmi, holott a pasijával volt. Akkor már inkább jobb ha tudja az anya hogy hol van a gyereke.
De közben most már én is szülő vagyok és bár az én lányom még kicsi, simán el tudom képzelni hogy majd túlparázom ezt a kérdést és iszonyúan fogok aggódni ha nagyobb lesz (is) meg fogalmam sincs ÉN engedem e majd...lehet hogy nem...
Előre szólok.. le lehet pontozni szidni, ami csak jól esik! ;)
Nekem megengednék a szüleim.. meg is engedték.. ősszel itt aludt a barátom (nem járunk együtt csak barátok..) egy bál után.. olyan feltételekkel ami általánosan él ha bálozni megyek + a 'nem fekszetek le.. mert fiatalok vagytok'
Betartottuk, elvoltunk, jóvolt.. :)
14/l
Együtt aludni, vagy nálatok aludni?
Nem mindegy.
Az együtt alvást nem engedném, de ha van rá mód, másik szobában alhatna. Megértem a szüleidet.
Jaj, kérlek ez mindig így indul: "tényleg csak alvásról lenne szó.."
De te a 15 éves kislány vagy, nem pedig a hormonoktól túltengő 16 éves fiú, akit nyúznak a pajtásai, hogy mikor fekteti már le a barátnőjét, akivel már 8 hónapja együtt jár.
A lányomban megbíznék, a fiúban viszont nem, bármilyen kedves és rendes is legyen, mert ez nem attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!