Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnétek a lányotok...

Szégyellnétek a lányotok hasonló helyzetben? Kínosan éreznétek magatok miatta? (bővebben lent) Főként szülők véleménye érdekelne!

Figyelt kérdés

Adott lenne egy 19 éves lányotok, akinek eddig semmilyen kapcsolata nem volt egyetlen fiúval sem, sem futó, sem komoly.

rokonok / ismerősök kérdezgetik hogy mi a helyzet, hogy áll pasi fronton de ti nem tudnátok mondani semmit, mert történetesen sehogy sem áll.

Kellemetlennek éreznétek ezt a szituációt? Hogy az összes ismerős lányai / fiai már javában randizgatnak és élik a külön életüket, míg a lányotoknak nincs és nem is volt senkije.

2013. ápr. 11. 19:30
 11/97 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szégyeld.

Az odáig rendben van hogy ebbe a korba már normális ha van párja, de manapság sok lányt kihasználnak csak szexre kellenek ami elég nagy baj. Örülj annak hogy a lányod ezt az életmódot követi, előbb utóbb biztos hogy lesz párja, mert mindenkinek van párja az életben csak idő mire rátalál a szerelem.

Nekem 20 éves koromig nem volt barátnőm, egy futó kalandom azért volt meg ismerkedtem de nem úgy alakultak a dolgok. 20 éves koromban ismertem meg egy lányt aki most már a menyasszonyom. Az esküvőt javában tervezgetjük 6 éve vagyunk együtt már, és már van egy lassan 4 éves kicsi lányunk is. Szóval el fog még jönni a lányod ideje, ráfog találni a szerelem előbb utóbb, ezzen ne aggódj, örülj hogy addig hazsnosabb dolgot csinál, mert gondolom tanul, vagy dolgozik, a jövőjét építi és ebbe a világba már duplán odakell errefigyelnie az embernek hogyan alakítja az életét, mert nehéz jó állást találni, és ugye te sem lehetsz mindig mellette így támogasd abba amit a lányod akar és látod is a jövőjét a dolognak.

2013. ápr. 11. 19:41
 12/97 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szégyellném!
2013. ápr. 11. 19:43
 13/97 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a lányod leszbikus! Ilyen idősen normális embernek már volt kapcsolata, legalább egy-két futó!
2013. ápr. 11. 19:44
 14/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyellném, az ismerősöknek meg nem a lányom intim életét beszélném ki úgy sem. Arra a kérdésre, hogy hogy áll pasifronton udvariasan utalnék arra, hogy semmi öze hozzá és foglalkozzon az ő izéjével, ne az én gyerekemével.
2013. ápr. 11. 19:45
 15/97 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a lányod leszbikus!" Ezt így, 5 sor alapján leszűrted? :-)

Milyen szerencse, hogy ilyen, előítéletesmentes világban élünk, nem igaz?

2013. ápr. 11. 19:46
 16/97 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan én is azt hittem, hogy a "bővebben lent" arról fog szólni, hogy 14 éves és teherbe esett... Nem normális, hogy vkinek még 25 évesen sem volt kapcsolata?? Miért, az normális, ha emberek érzelmek nélkül vannak együtt? Mert sokan azért vannak egyedül, mert csak olyannal akarnak lenni akit tényleg szeretnek, nem azzal aki éppen "adódik".És ehhez elég nagy szerencse kell, akár "antiszoc" vki akár nem.
2013. ápr. 11. 19:48
 17/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Lehet válogatós, nem találta még meg, akivel járna, vagy csak nem szerelmes, azt nem lehet erőltetni! Magánügy, szerintem. Mondd, hogy semmi komoly nincs kilátásban, ne részletezd, ha kérdezik.
2013. ápr. 11. 19:51
 18/97 anonim ***** válasza:
26%

Senki sem mondta, hogy érzelmek nélkül legyél együtt valakivel. De azért 25 éves korodig nem hiszem el, hogy nem találkoztál olyannal, akivel működött volna.

Mondom én, akinek 25 évesen lett pont az első kapcsolata.

Azért mondom ezeket, mert rájöttem, nagyon sok dologról maradtam le, és van amit nem lehet pótolni, illetve nehéz elviselni.

Hogy miért csak most? Basz ari voltam sajnos.

2013. ápr. 11. 19:51
 19/97 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező lánya 19 éves és nem 25. :) Szerintem ebben a korban még abszolút nem gáz, hogy nem volt komoly(abb) kapcsolata. (Mondjuk megjegyezném, hogy az, hogy a szülő nem tud más, úgynevezett futó kalandokról az még nem jelenti azt, hogy nem is volt. :)) De még 25 éves korban sem gáz! Persze az emberek furának találják, de lehet szimplán "balszerencse" műve, hogy egy nő vagy egy férfi egyszerűen nem találkozik olyan emberrel akivel komolyabban is tudna tervezni. (Ezért vagy azért.)

Nekem lányom van, bár még csak másfél éves de ha Ő így járna én inkább csak sajnálnám, mert tudom milyen egy kamasz lány, minden vágya, hogy megtalálja a nagy Őt, vagy ha azt nem is, legalább egy rendes, jóképű pasit akivel együtt lehet és elég komolyan tudnak szenvedni ebben a korban ha mindenkinek van párja körülöttük ... Sosem szégyenkeznék, nem találnám kellemetlennek. Ha kérdeznék, azt mondanám az Ő dolga, majd talál magának valakit aki hozzá illik és ennyi. De egyébként ahogyan már mások is írták, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mikor talál párt magának. Nem kell mások életében kutakodni, csúnya szokás.

Én azt találom kicsit elszomorítónak (ami sokkal cikibb mint az, hogy a lányodnak elméletileg senkije nem volt még), hogy Te is azok közé tartozol akinek ez kellemetlen! Mert a szavaidból ezt veszem ki. Ez nagyon szomorú. :(

2013. ápr. 11. 19:53
 20/97 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 18-as, remélem Neked sosem lesz gyereked ha azt írod, szégyellnéd csak mert csúnya! Senki nem tehet arról, hogy hogyan néz ki!!
2013. ápr. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!