Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednétek hogy a 19 éves...

Engednétek hogy a 19 éves lányotok külföldre költözzön úgy, hogy az adott országban nincs semmilyen ismeretsége?

Figyelt kérdés

Igaz, a nyelvet felsőfokon beszéli, diákmunkával pedig összegyüjtött elég pénzt hogy ha baj van hazajöjjön, de azért engem aggaszt ez a dolog.

Külföldön szeretne tanulni mellette pedig babysitter munkát vállalna hogy legyen pénze.

Anyagilag ez belefér, tudnánk támogatni bőven, én más miatt aggódom. 1: nincs ott semmilyen ismerős aki alkalomadtán segìthetne neki 2: még kiskorában voltak pánikrohamai, már 5 éve nincsenek, de félek, hisz akármikor újra jelentkezhetnek..

2013. ápr. 11. 12:49
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Ez az országtól is függ.

Simán elengedném,ha tudom,hogy talpraesett és önálló. Ha mondjuk ilyen kis nyámnyila,aki egy számlát nem tud egyedül befizetni,akkor egyértelmű,hogy nem,de amúgy nem akadályoznám meg,legalább tapasztalatokat szerez,ami csak a javára válik.

2013. ápr. 11. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!