El engednetek a 16 eves lanyotokat 3 napig felugyelet nelkul a barataival egy mas varosba bulizni?
A 16 eves lanyom egy hete kerlel hogy engedjem el a "kirandulasra" nem tudom mit tegyek engedjem-e vagy nem?
Velemenyeket szeretnek.
igen, mindazt amit ott csinalhat azt otthon is csinalhatja ha nem latod
szoval miert ne erezze jol magat a barataival?
soha!!
míg nincs 18 éves biztos nem engedném sehova főleg nem bulizni...
aztán majd mikor azt mondja terhes vagyok, mert nem gondolkodott, akkor lehet kapálózni h mit tegyetek
v még rosszabb összeszed vmi nemi betegséget és egy életre vele marad
v erőszakoskodnak vele, mint ami mostanában elég sokat van a bűnügyi hírekben
jól gondold meg mit engedsz meg neki
durva dolgot mesélek.
pont 16 évesen voltam egy kereszténynek mondott angoltáborban a Balaton partján nyáron 5 napig. na, ami ott ment az minden volt, csak nem ájtatos bibliaolvasás. mmint este. nappal játszani kellet a kis szendét, este meg el voltunk engedve éjfélig. ittunk, buliztunk, csókolóztunk. tovább azért nem mentünk, legalábbis én nem, mert annál azért több ész szorult belém, még ha kicsit kevesebb erkölcs is :)
nehéz kérdés, én azt mondom ezek után.
annyi legyen a becsületemre mondva, h anyámnak mindent elmeséltem mikor hazaérkeztem, és semmi letolás nem volt. amúgy is elég laza, barátnő-stílusú anyám van. következő évben ismét elengedett. a saját kis hülyeségeinket, úgymond diákcsínyeket megcsináltuk, de később sem merészkedtünk durvább szitukba. ennyi kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!