Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjetek eljár 'lazítani' a...

Férjetek eljár 'lazítani' a barátaival? Vagy inkább otthon találkoznak?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran jönnek össze?
2012. jún. 28. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
régen többször járt el, mostmár havonta kb egyszer.
2012. jún. 28. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Eljár,vagyis eljárunk,mert igazából már minden barátunk közös.

90%-ban beülünk valahova,néha valamelyikőnknél vagyunk.

Nem,nem én korlátozom,ő erőltette hogy vele menjek eleinte,mivel a többi pasi is vitte magával a barátnőt/feleséget,igy én is oda tartozok.Én eredeti baráti oldalamon ugyanez volt.

2012. jún. 28. 13:59
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Közös a baráti társaságunk, mi együtt járunk el. Ha van valaki, akit a rég múltból nem ismerek (pl. volt osztálytárs) úgy kell rávennem, hogy menjen már el nélkülem.
2012. jún. 28. 13:59
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Én könyörgök neki hogy járjon el "szerezze" barátokat de nagy részt sajnos itthon pihen....
2012. jún. 28. 14:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is közös baráti társaságunk van,és általában valamelyikünknél vagyunk..Kb. évente kétszer megy el,csak ő.De az is valami nagyobb alkalom olyankor.
2012. jún. 28. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
hát, egyre ritkábban járunk el, mert most anyagilag megterhelő egy kicsit. de átjárunk egymáshoz, hol nálunk hol a barátoknál lazítunk. beszélgetünk és közben borozgatunk, vizipipázgatunk. van, amikor én is külön találkozom a barátaimmal, van, amikor ő is, de ez mondjuk, max 10-10%, a barátozós programok kb 80%-a azért közös.
2012. jún. 28. 14:10
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. :)

Egyébként nálunk is közös a baráti társaság, és általában mi is otthon találkozunk velük. Próbálunk figyelni rá, hogy legalább kéthavonta gyűljünk össze, de most, hogy már mindannyiunknak van babája vagy totyogósa, így már nehezebb. Szerintem mindannyian a találkák utáni csatatértől rettegünk. :D

2012. jún. 28. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:

Neha elmegy sorozni, van, hogy egy honapban ketszer is, van, hogy utana harom honapig sem.

De neha en is jarok el kulon baratnokkel.

Viszont nagyreszt a barati tarsasagunk kozos, de a gyermekeink meg kicsik.

Igy szinte minden heten nalunk van a talalkozo, lefektetjuk a gyerekeket nyolckor es jon at tarsasag.

2012. jún. 28. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:
Sajna az én férjemnek nincsenek barátai. Munka után rögtön hazajön, családjával van.
2012. jún. 28. 15:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is inkább otthoni összeülős "bulik" vannak. Mi majdnem minden hétvégén találkozunk a barátainkkal, a gyerekek is jól eljátszanak a kertben. Néha elmegyünk együtt különböző programokra, szerencsére közös az érdeklődésünk.Néha megy csak el egyedül az egyik haverjához pár órára hétvégén.
2012. jún. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!