Férjetek eljár 'lazítani' a barátaival? Vagy inkább otthon találkoznak?
A férjem benosult a falunkba, ugyhogy nincs sok barátja. Sokmindenkivel beszélget, de igazi barát nincs. Otthon a falujában a barátainak nincs se feleséguk, se gyerekuk. Férjem már lassan 5 éve él itt, így lemaradtak a barátok is. Van egy másfél éves kislányunk, akit nem is láttak. Hívtuk oket lakásnézobe is, de mindig kibuvot kerestek. Igy munka után a férjem a családjával van.
25N-32F
heti 1x minimum eljár. mondom is neki, h menjen, mert ha majd lesz apróság, akkor itthon fog ülni úgyis :D nem mintha nem engedném majd el, de remélem, hogy fontosabb lesz neki a családja mint a sör meg a haverok.
én is eljárok barátokkal iszogatni, bulizni.
nem egy a társaságunk, de valahogy nem is bánom. egyikünk sem erőlteti rá a másikra a barátait.
itthonra inkább nem hívok senkit, egyszerre max 1 embert, mert nem szeretném, ha a buli hevében legyalázná valaki a lakást :) nekem az otthon a pihenést, a kettesben töltött időt jelenti, a beülős helyek meg a lazulást, szórakozást.
Inkább eljárnak, de nem is örülnék, ha a 40 nm-es lakásban kellene kerülgetni 6-8 embert.
Nyáron néha vagy kiruccannak külföldre egy-egy hétvégére valamelyikük nyaralójába vagy búvárkodni. Ezek kanbulik, úgyhogy nem is megyek.
Én is eljárok néha "csajbulira", de ha párokban vannak a többiek, akkor vagy nálunk (korlátozott létszámmal a helyszűke miatt) vagy egy másik párnál.
Ha valamelyik barát egymaga jön, akkor általában nálunk, de ezek inkább kávézgatós-dumálós esték.
Ez alól kivétel, ha éppen vizsgákra tanul a férjem, akkor inkább lakáson kívül találkozom (ilyenkor ő senkivel, mert éjjel-nappal tanul), hogy ne zavarjuk.
El szoktak menni sörözni, vagy autót szerelnek közösen , vagy fociznak, bringáznak. ( 5-en barátok :-) )
Mivel az 5 fickó közül csak a férjemnek vannak gyerekei, és felesége ezért ha összejönnének valahol az csak nálunk jöhet szóba :-)
Ilyenkor sütök nekik pizzát, vagy pácolok húst, vagy virslit sütnek ami épp van itthon a közös hűtőben :-) ( Mivel szinte minden hétvégén itt vannak ezért nekik is hozniuk kell kaját és üdítőt amit előtte megbeszélnek :-) )
Nekem nagyon tetszik ez , viszont az én legjobb hasonló korú barátnőm elköltözött messzebbre ezért csak havi 1x tud lejönni ezekre az estékre :-(
A legjobb barátnőm a lányom :-)
36.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!