Szülők! Ti meddig engeditek/engednétek el 17 éves lányotokat bulizni a barátaival?
Megihletett az előző kérdés:)
Meddig engednétek el a lányotokat,ha tudjátok róla,hogy megbízható,és nem csinál hülyeséget?
most ugyanazt leírom, körülmények tudta nélküll nehéz bármit mondani :)
ha haza tud jönni vagy taxi hazahozza akkor 1ig kb.
mivel 10 után kezdődnek a bulik...
71 %
"Én sose jártam bulizni" Itt a lényeg :D
:))
Én vagyok a "gyerek":)
Csak azért kérdezem,mert eddig sose volt az,hogy akkor ekkora,meg akkora legyél itthon.Megbeszéltük,hogy majd hívlak/vagy ha megunjuk,akkor haza visznek kocsival.
Ha lemegyünk bulizni Balatonra,akkor is csak reggel tudok hazamenni,legkorábban 4-5 körül,de ez még sosem volt probléma.Egyszer sem mentem haza részegen,és egyszer sem b*sztak meg.micsoda meglepetés,nem de??:)
Normális lányt normális társaságba bármeddig bárhova. Nincs is annál rosszabb, mikor 18 éves koráig burokban tartják a gyereket, majd nyakába szakad a szabadság, aztán egyből be is etetik, kihasználják vagy baja esik, mert korábban nem szerzett tapasztalatot arról, hogyan működik a világ..
Aki meg leitatós társaságba/helyekre jár fiatalon, az nem is értem, mire számít.. Ép eszű ember ezeket a helyeket messzire elkerüli.
Én mindig haverokkal jártam egy olyan diszkóba, ahol mindenki ismert mindenkit, és sose volt semmi baj. Anyuék pedig megengedték, hogy a reggeli első buszig maradjak.
Tudták ugyanis, hogy veszélyesebb, ha egyedül mászkálok a városban, mint hogyha végig ott vagyok a diszkóba.
43%-os
Ott a pont!:))
Aki sose volt bulizni,honnan tudja,hogy mégis mi folyik ott?Na de egyébként is sokan úgy képzelik,hogy minden egyes lányt leitatnak/elkábítanak,aztán jól megrakják őket a diszkó mögött.Én már nem egy buliban voltam,és sehol sem tapasztaltam ilyet,pedig voltam már olyan helyen is,ahol a fél társaság roma volt,és ott se.Persze a pasik rátapadnak az emberre,finoman szólva,de le lehet őket rázni.Aki meg k*rva,ne csodálkozzon,ha megb*sszák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!