Szülők! Ti meddig engeditek/engednétek el 17 éves lányotokat bulizni a barátaival?
Megihletett az előző kérdés:)
Meddig engednétek el a lányotokat,ha tudjátok róla,hogy megbízható,és nem csinál hülyeséget?
én 17 éves lány vagyok. a Barátommal mindenhova elengednek, ha elmondom hogy hova és kikkel megyek. megbeszélt idő van hogy mikorra jöjjek haza. akár disco-ba, akár házibuliba mentem sosem volt olyan h ne engedtek volna el.
és az előttem szólónak...: nem kell pia h jól érezd magadat. és ennyi erővel amid neked nem volt nem fogod megadni/nem adod meg a gyerekednek??
De utálom az olyanokat akik mindenkit r*bancnak meg alkoholistának hisznek aki bulizni jár.
Én úgy vagyok vele hogy inkább azt mondanám hogy jól van akkor maradjon reggelig, mert inkább világosban jöjjön haza mint az éjszaka közepén. De tényleg 17 évesen már eldönthetné maga hogy meddig akar maradni.
17 évesen simán elengedném, ha nem egy hülyegerek a gyerekem, na meg ha tudom, hogy hova és kikkel megy.
Engem is elengedtek, tessék, élek és virulok. Ha a gyerek értelmes, nem könnyen befolyásolható, a barátai sem retardáltak, akkor mehet nyugodtan bulizni ennyi idősen, persze amíg nem megy a kötelességei (iskola) rovására.
Akik itt véleményt mondanak, azoknak a túlnyomó része nem volt sehol, tévképzetei vannak, és szociális fóbiás. A WOW neki az élet kb.
Én bármeddig elengednélek, mert engem is akármeddig elengednek, ha nem jövök haza valamiért reggel, akkor telefonálok egyet, hogy itt vagy ott vagyok.
Manapság a bulik csak arra jók, hogy leitassák az áldozatokat vagy beletegyenek valamit az italukba, amitől elkábulnak, aztán a fél társaság végigmegy rajta úgy, hogy semmire sem emlékszik az áldozat. Tiszta hülyeség meg értelmetlen pénzkidobás az egész. Én sose jártam bulizni, persze nem azért mert nem engedtek el, hanem egyszerűen nem hiányzott a sok részegnek a primitív viselkedése. Annyi minden mást lehetne helyette csinálni.
Lenne egy pár kérdésem hozzád. Tudod mennyibe kerülnek azok a bogyók, amiket italba lehet tenni? Szerinted ki engedi meg magának, hogy idegen csajoknak tegy a piájába? Ha valaki dugni akar, úgyis talál valakit, akit megdughat, nem kell azért elkábítani senkit. Leitatás. Az meg hogy? Lefogja a fejét és beletölti a piát? Nem lehet kényszeríteni senkit, hogy megigya. Fogalmam sincs, honnan szedted ezt a sok hülyesgéget, én kb 5 éven keresztül buliztam elég sokat, hetente 1-2 alkalommal legalább és soha semmi bajom nem esett. Nem rakott bele senki semmit az italomba, nem itatott le senki, nem ment át rajtam senki. Ha soha nem buliztál, honnan szeded a sok hülyeséget, amit mondasz?
A válaszok:
Tudod mennyibe kerülnek azok a bogyók, amiket italba lehet tenni?
Fogalmam sincs, de akinek van pénze bulizni, annak nem okoz problémát beszerezni. Persze még így sem olyan drágák, mint a kemény drogok.
Szerinted ki engedi meg magának, hogy idegen csajoknak tegy a piájába?
Akárki, aki be van gerjedve a zsenge húsra. Nem kell, hogy idegen legyen a csaj, elég, ha kívánatos, de nincs türelme kivárni, míg ágyba tudja vinni.
Ha valaki dugni akar, úgyis talál valakit, akit megdughat.
Hát, a prostik drágák. Ha meg be van gerjedve, akkor nincs türelme várni, cselekedni kell.
Leitatás. Az meg hogy?
Pl. Meghívhatlak egy italra? Igen. Máris hozom. Útközben beleteszi az anyagot, ami feloldódik, mire a célszemélyhez kerül.
Vannak ismerőseim, sok mindent hallani innen-onnan. Különben meg mi a jó a bulizásban?
Idióta testmozgások, hülye vonaglások, részegen fetrengés, nagy zaj, másnapi rosszullétek. Csak azért, hogy a haveroknak el lehessen mondani, hogy mennyire berúgtam, és nem emlékszek semmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!