Engednétek a 20 éves lányotokat elköltözni?
igen, és biztosítanám a bizalmamról, hogy tudja, bármi lesz is, rám mindenben számíthat
32N
Engedném, hiszen felnőtt nő már. A párjához akar költözni, aki a leírtak szerint nem csak érzelmi biztonságot tudna nyújtani számára. Ráadásul komoly terveik vannak! Ha nyárra tervezik az esküvőt, akkor pedig életbe lép a mondás: "lakva ismerszik meg..."
Én azt mondom, hadd menjen, ha menni akar. Engem a szüleim előbb engedtek elköltözni, igaz, ugyanilyen biztonságos körülmények közé. Nem lesz semmi gond. Az pedig külön téma, de ha menni akar, menni fog, hiszen felnőtt nő már. Jobb ezt egyetértésben, békében megoldani.
Szia!
Persze, hogy engedném. Felnőtt nő, sőt menyasszony. Lakva ismeri meg az ember a másikat. Ha jövő nyárra tervezik az esküvőt, van 1 évük "kipróbálni", hogy megy-e együtt. Ha nem, még mindig haza tud költözni (gondolom, segítenétek neki), ha meg megy, akkor minden rendben.
Egyszer minden gyerek kirepül (előbb vagy utóbb), ez az élet rendje. :)
És neki is egy fajta önmegvalósítás és bizonyítás, hogy igen apu/anyu, meg tudok állni a lábamon, jól fel tudtatok készíteni az ÉLET-re. És gondolom, büszkék is lesztek rá ill. rájuk.
Minden jót, üdv!
Semmi beleszólásod sincs, egyszerűen foghatta volna magát, összecsomagolhatott volna és leléphetett volna úgy, hogy nem szól egy szót se. Ráadásul csak szigorúan jogi szempontból nézve még te követsz el törvénysértőt azzal, hogy korlátozod a döntéseiben, és a szabadságában.
Én ezek nélkül is simán elengedném. Húsz éves felnőtt nő, ráadásul komoly a kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!