Szülők! Engednétek a lányotokat? Alul folyt. Köv.
Több,mint egy éve járna a barátjával,már az első hónaptól jár udvarolni,minden hétvégén.
Ha kell segített bármiben amit megkértetek tőle,viszont nem a leggazdagabb csaádból származik.
A fiu édesanyja presszóban dolgozik,ti pedig úgymond "nagyobb nevű" munkában vagytok.(titkárnő,politikus stb).
Engednétek a lányotok,hogy lemenjen hétköznap,vagy hétvégén,vagy ott aludjon náluk?
(Már tudod,hogy feküdtek le)
A lány 15 éves múlt,8 hónap múlva 16.
A fiú 17.
Az én álláspontom,hogy ahogy észreveszem,már 13 évesen fűvel fával összefeksznek kocsiban,parkokban.
Így ha látszik,hogy szeretik egymást,akkor miért gátoljam őket?
Az jobb ha titokban,minden 2. buliban fog a lány összefetrengeni másokkal?
Elnézést, hogy én mint nem szülő hanem gyermek írok. De anyukám reakcióját írnám le. Engem elengedne, pedig egy évvel fiatalabb vagyok a lányánál (14) és a volt barátom szintén 17 volt. Ő szintén tudta, hogy már voltunk együtt. Volt róla szó, hogy majd náluk alszom de végül nem jött össze mert szakítottunk a sráccal. Azt mondta, hogy neki oké, amennyiben ismeri a srácot és együtt vagyok már vele több mint 5 hónapja. Ha látja, hogy komoly kapcsolat akkor a barátomnál aludhatok. Remélem segítettem valamennyit a döntéshozásba.
Minden jót!
Üdv. egy 14 éves lány.
Most annak, hogy mi a fiú foglalkozása, meg mennyi pénze van mi köze a dologhoz? és ha már le van szólva a presszós, akkor a kávéfőző titkárnő mióta nagyobb név? Ezt a hülyeséget?
Én elengedném, ha akarnak dugni, akkor úgy is megoldják, max annyi, hogy én az életben nem fogok róla tudomást szerezni, és ha bajuk lesz azzal se jönnek hozzám.
Amúgy a kommentedből ahogy lejön, te a gyerek lennél? Mert itt hiába mérsz fel, ha a te anyád épp úgy gondolja, hogy nem és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!