Szülők! Engednétek a lányotokat? Alul folyt. Köv.
Több,mint egy éve járna a barátjával,már az első hónaptól jár udvarolni,minden hétvégén.
Ha kell segített bármiben amit megkértetek tőle,viszont nem a leggazdagabb csaádból származik.
A fiu édesanyja presszóban dolgozik,ti pedig úgymond "nagyobb nevű" munkában vagytok.(titkárnő,politikus stb).
Engednétek a lányotok,hogy lemenjen hétköznap,vagy hétvégén,vagy ott aludjon náluk?
(Már tudod,hogy feküdtek le)
Akkor buliba mennék ha csak a f*asz kellene.:)
Emellett nem az az első hogy ott aludjak.
Annyira nem enged,hogy lemenjek egy szombat délután 2től 5ig mondjuk.
Ha idegbeteg vagy,akkor van néhány jó doki erre;)
Most írtam ki először én.
Emellett 2 kérédst írtam összesen az oldalra életemben.
Nem azért mondom, de a "presszósnak" égőbb, hogy a fia egy politikus lányával kavar...
Nem a politikusnak , vili.
A mai világban a legg@bb meló a politikus
a kérdésre a válasz, nem engedmény
Ennyi idősen maradjon otthon a fenekén
28 N
Nehogy a végén még elkezdjünk politizálni!! Amúgy meg megértem, hogy miért merül fel egyáltalán a szintkülönbséggel kapcsolatos kérdés.. ne legyünk álszentek...
De visszatérve az eredeti kérdésre.. a fiúnak kellene több időt nálatok töltenie, vagy neki ott aludnia.. egészen addig míg anyukád bele nem megy abba, hogy majd te is elmenj.. ne izgulj gyorsan eljön az az idő:)
Amúgy meg, akik azt mondják, hogy 15 évesen nem szexelnek a fiatalok azok nem ismerik a magyar tiniket.. simán szexelnek.. már korábban is..az sem biztos, hogy a kérdezőnek a mostani srác az első barátja.. Ne jöjjünk bezzeg a mi időnkkel.. mert demagóg megközelítés.. ha tetszik, ha nem...
21:08:
Köszönöm.
Ezerszer.
Ezt vártam már hogy kimondja valaki.
Már a válaszok nem is kellenek.
Még egyszer nagyon köszönöm.
Nem értettek.
Nem az alváson van a lényeg.
Tudja a barátom,én is 20 évesen is alig engedi majd meg.
Mindegy hol vagyunk.
A lényeg,hogy CSAK vele nem enged.
A fiukat ajánlgatja nekem.+Hogy velük engedne.
Nekem pedig csak a mostani kell.
Olyan nagy kérés,hogy had lehessek vele máshol is necsak otthol mert 1 év után,már enyhén unalmas.
Olyat se mer a abrátom kérni,hogy engedjen vele bulizni,mert nem enged.
De örülök h nem ebben a generációban nőtem fel... 15 éves lánynak otthon a helye! Előbb éld ki magad! Ezt tapasztalatból írom nem szemre hányás képpen! Ma már az a ciki lassan ha valaki általánosból szűzen ballag el... szánalmas ez a romlott világ de komolyan!
A kolléga nőm 13 éves és 3 hónapos lánya 1x kiszívott nyakkal ment haza... hát nem mesélem el h mit kapott a kislány meg a fiú is a lány apjától... ha az én gyerekem lett volna nem is tudom mit csináltam volna vele!!! egy ekkora gyereknek nem ezen kellene h járjon az esze.
Nesze gyermektelenségi adó, ezért megéri szülni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!