Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti meddig engeditek/en...

Szülők! Ti meddig engeditek/engednétek el 17 éves lányotokat bulizni a barátaival?

Figyelt kérdés

Megihletett az előző kérdés:)

Meddig engednétek el a lányotokat,ha tudjátok róla,hogy megbízható,és nem csinál hülyeséget?

2011. júl. 23. 22:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Elég idióta haverjaid lehetnek, 68%-os, ha nekik ez a bulizás.. 14-16 körül vagy? Akkor divat részegen a saját hányásodban fetrengeni, vagy a parkolóban rámászni az első pasira, persze csak bizonyos típusú tinik esetén (én szerencsére soha nem találkoztam vagy tartottam fenn kapcsolatot ilyen emberekkel, pedig jártam már elég helyen). Tőlük elhiszem, hogy jó kis sztorikat hallhatsz.. Nem kell olyan helyre menni, ahol sok a barom, nem kötelező idegenektől piát elfogadni, nem kell egyedül menni, hogy az ember ne számíthasson senki másra, és nem kell annyit inni, hogy ne emlékezzen semmire másnap.. Te nagyon lenézed az embereket, azt hiszed hülyék, csak mert te átpalizhatónak tartod magad. Veled van a baj, nem a világgal.. A drogokról is elég naiv elképzeléseid vannak, utánanézhetnél dolgoknak, mielőtt teljes bizonyossággal állítod a hülyeségeket.. Az eset tanulsága: nem tudod megválogatni a barátaidat, nincsenek barátaid és/vagy buta vagy, amiért olyan dologba szólsz bele, amiről fogalmad sincs. Szóval maradj nyugodtan a szobádban, és ringasd magad az illúziókban, hogy még jó, hogy nem is jársz szórakozni, úgyis olyan sz*r lenne..

De tényleg, ha neked ez így jó, tedd azt. De ne csinálj úgy, mintha érdemben véleményt tudnál mondani a dologról, mert nem tudsz.. ez csak kárálás a háttérből, amit vagy tájékozatlanság, vagy irigység hajt, mivel nem ismerlek, nem tudhatom melyik.

2011. júl. 24. 13:04
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán az élettel van bajod, és nem tudsz élni ;)

Amiket felsoroltál annak szerintem 99%-a nem így van.

Én elmegyek a barátaimmal bulizni, táncolunk, jókat nevetünk, és szerzünk új ismerősöket. Mert én nem akarok egyedül penészedni...Igaz, ki hogy érzi jól magát, de hidd el, öreg korodra nem sok mindenen tudsz majd elmélkedni :P

2011. júl. 24. 13:09
 23/30 anonim ***** válasza:

Milyen idióta dolgokat írnak már ide... 16 vagyok, lassan 2 éve járok el bulizni, és soha nem találkoztam partidrogokkal a fűn kívül. Se én, se a barátaim. van, hogy nagy társasággal megyünk, olyan is hogy csak ketten egy másik lánnyal, és ugyanúgy nem történt semmi probléma.

Régebben úgy engedtek el, ha meg volt beszélve kinél alszom utána (külvárosból járok fel Budapestre, és nem könnyű hazajutni), mostmár csak annyit kérdeznek hogy ma vagy holnap jössz? Persze van, mikor megkérik hogy éjfélre legkésőbb érjek haza, ezt egy alkalom kivételével be is tartottam. Amúgy 4-6 körül érek haza.

Év közben havi kétszer mehettem egész éjszakára, amúgy max éjfélig. Most nyáron heti 1-2 az egész éjszakás, de pl koncertekről haza jövök még az este.

Ja és mindezt úgy, hogy már volt pár botlásom. De tanultam belőle, és ezt a szüleim is tudják.

16/L

2011. júl. 24. 13:29
 24/30 anonim ***** válasza:
41%

Na, akkor leírom még egyszer, mert egyesek nem tudják értelmezni. Azt írtam, hogy "Vannak ismerőseim, sok mindent hallani innen-onnan."

Ebből nem következik az, hogy ők ily' módon buliznak, csak már láttak ezt-azt.

Továbbá nem írtam semmi olyat, amiből következne az, hogy lenézem az embereket.

Nem vagyok már tizenéves sem. Nem tartom magam "átpalizhatónak" sem, bár szerintem te nem vagy tisztában a szó jelentésével.

A drogokról semmi olyat nem írtam, amire következtetni lehet ez irányú hiányos ismereteimre.

A barátait pedig mindenki meg tudja válogatni, még én is, elhiheted, Barátai mindenkinek vannak, még nekem is, még ha nehéz ezt elhinned.

Soha nem írtam továbbá azt sem, hogy nem járok szórakozni. A szórakozás a te beszűkült elmédben csak a bulizást jelenti, holott ha az ember szórakozni megy, abból nem következik az, hogy buliba megy.

Érdemi véleményemet már leírtam. Tájékozott igaz nem vagyok teljesen, mert magasról leszarom az összes bulihelyet, de azért ezt-azt látok, olvasok meg hallok. Irigy meg mire lennék? Ha akarnék bulizni, bármikor elmehetnék, mégis miféle irigységről beszélsz?

Annak idején a west balkán is jó bulihely volt, aztán mi lett belőle?

A másik:

Az élettel nincs bajom, tudok élni. Aki nem jár bulizni, az már nem is tud élni? Elég idióta felfogás, nem?

Én sem penészedek egyedül, csak nekem a szórakozás mást jelent, mint a semmitérő értelmetlen bulizás.

Még egyszer felteszem, a kérdést, mert senki nem válaszolt rá még érdemben sem:

Mi a jó a bulizásban?

2011. júl. 24. 14:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha egy normális társasággal mész akkor nincsen semmi probléma. Ha nem hagynak egyedül téged nemhiszem hogy nagy bajod eshetne,főleg hogy 17 éves vagy,és amiket leírtál...nem hiszem hogy olyan megbízhtatlan vagy.

Az én anyum nem sz*rik a fejemre,még is elengedett 15 évesen egy megbízható társasággal (17-18 éves barátnőimmel,barátokkal akiket x éve ismerek). Utána volt hogy havonta 1x elmentem bulizni velük és szó nélkül elengedett 3-4ig. Nem ittunk,időben hazaértem,hazakísértek. És mielőtt még valaki leszólna hogy 15 évesen buliztam,a bizalom a lényeg! Mindenhonnan hazaérek időben,4-5ös tanuló vagyok,anyunak sokat segítek otthon,dolgozom heti 25 órában becsületesen.

16L

2011. júl. 26. 16:58
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szülő, de ha lenne gyerekem, és 17 évesen bulizni menne, nem szabnám meg neki, addig amíg:

- Felveszi a telefont, ha hívom

- Ha nem is, akkor sincs baj, de ha látja, hogy kerestem, csörgessen vagy valami

- Nem issza le magát a sárga földig

- És amíg normálisan viselkedik a szüleivel szemben.

Feltételeket tudok szabni, de neki már nem mondanék időpontot. Szinte felnőtt, meg kell tanulnia vigyáznia magára. Javaslom, egyszer próbáld ki, hogy nem mondasz neki korlátot, és ha rendben hazaér, akkor tudja, meddig van a határ, utána bátran elengedheted:-)

2011. júl. 26. 17:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem értem azokat a lányokat, akik nem azért mennek el bulizni, hogy dugjanak egyet:)
2011. júl. 26. 18:17
 28/30 anonim ***** válasza:
Nehogy már most az legyen rossz ember aki nem jár bulizni. Basszus, 19 éves vagyok én mennék szívesen, de nincs olyan baráti társaságom akivel szívesen elmennék. Ha valaki r.banc az buliban vagy buli nélkül is lehet az. Én 17 éves gyereket éjfélig, max 1 óráig engedném el. Azért ne maradjon ki egész éjszaka.
2011. júl. 26. 19:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Bár úgy gondolkodnának a szüleim e téren, mint a hozzászólok...Egy hónap múlva leszek 18 és még most a nyáron sem engednek el bulizni anyuék. Sőőőt, fokozni is tudom, ha el is megyek valahova legkésőbb 10re itthon kell lennem...Mindenben elég lazák, csak ezt az egyet valahogy nem tolerálják...:/
2011. júl. 26. 20:54
 30/30 anonim ***** válasza:
2011. aug. 14. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!