Elengednétek 17 éves lányotokat hajnali négyig bulizni a barátaival?
engem is elengedtek 17 évesen. persze nem volt belőle rendszer, de azért néha ha kértem megengedték.
tényleg szomorú a pécsi lány története, de attól még nem áll meg az élet. vigyázni kell egymásra
23N
most, 25 évesen jöttem rá, hogy el kell engedni a fiúkat-lányokat bulizni. ettől lesznek vagányak, életképesebbek, tapasztaltabbak.
én sokáig nem vágytam buliba, de 16 éves koromtól azért már eljárogattam, és azt látom, hogy akik már ennél is korábban elmentek, azok érettebben gondolkodtak már akkor is, és nem lettek züllöttek.
mi több, sikeresebbek az életben mint sok kis szobaposhadvány. :)
ha nagy társasággal megy, és felelősségteljesen figyelnek egymásra, akkor mehet a buli. tudatosítani kell a gyerekben, hogy a saját érdekében ne veszítse szem elől a barátait, ne vesszenek össze baromságokon, tartsanak össze, mert egységben az erő. egy 5-6 fős bandát nem támadnak be, de ha mégis bármi történik, akkor 2 el tud menni segítséget kérni, másik 2 meg ott marad, és segít, figyel.
ennyi idősen velem előfordult, h világosban mentem haza, és egyszer sem kötöttek belém, nem volt semmi atrocitás. sőt, ez még jobb is, mint éjjel, hajnalban a kihalt utcán kódorogni. 6kor már mennek az emberek munkába, a sötét alakok nem ólálkodnak annyira.
nagyon sajnálom azt, ami a pécsi lánnyal történt, viszont nem egy "véletlen" gyilkosság áldozata lett, hanem valaki kitervelte a dolgot, hiszen a lakása környékén várt, és pont nem látta a bűntényt egyetlen kamera sem. szóval tuti volt valami indíték, és ő volt a célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!