Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek 17 éves lányotoka...

Elengednétek 17 éves lányotokat hajnali négyig bulizni a barátaival?

Figyelt kérdés
17 és féléves
2012. júl. 11. 23:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

El, de csak is akkor, ha nem egyedül megy onnan haza vagy bárhova is, illetve ha elmondtam az alapvető bulizási szabályokat és bízom benne annyira, hogy fel is fogta azokat. (pl. részeg és/vagy ismeretlen sofőr mellé nem ülünk be, csak olyan piát iszunk, amit előttünk bontanak ki, kéz az üvegen, ha otthagyom valahol nem iszok bele, inkább veszek másikat stb stb)

Ezen felül pedig éjszaka menjen értük felnőtt, nagyobb társasággal induljon haza, vagy srácok társaságában. Ez nem a mostani eset miatt, hanem mert engem is így neveltek, rám is ezek a szabályok vonatkoztak. Az én gyerekemre is hasonlóak fognak.

2012. júl. 11. 23:58
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

na, az előttem szóló is megerősíti az elméletemet. köszönöm :)

fényes nappal is történnek húzós dolgok a világban, de ahol sok ember jár, ott kevésbé lesz ennyire végzetes a dolog. az sem élmény, ha kirabolnak, de inkább a telefonom meg a pénzem, mint az életem.

2012. júl. 11. 23:59
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
Inkább jöjjön 5kor haza,akkor már bőven vannak az utcán,van forgalom . Én 23 éves vagyok,de úgy el se megyek sehova,hogyha egyedül kell hazajönnöm mondjuk 2-3 kor.Veszélyes. Ha taxizik,vagy többen vannak,akkor oké.
2012. júl. 12. 00:04
 14/25 anonim ***** válasza:
52%

Engem 16 évesen elengednek a párommal,de ez a 22. hónap után van így,addig is elengedtek,de nem gyakran:/

Ha nekem lenne gyerekem elengedném,de csak akkor,ha nem lesz egyedül és nem egymaga jön haza.

Akár 6-ig is elengedném,mert akkor már mennek munkába az emberek,így többen lennének az utcákon,nem csak a hajnali pernahajderek.

Engedd el,ha a barátaiban és a lányodban is megbízol:)

2012. júl. 12. 00:09
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
Attól függ,kivel-hova-meddig-hogy. Tudni akarnék róla mindent. 17 éves vagyok, saját tapasztalatból beszélek, egyedül semmiféleképpen sem, menjenek érte szülők vagy valaki. Engem már támadtak meg az utcán, még csak nem is hajnalban, hanem este 9 tájékán. Ne akard, hogy vele is ez legyen!
2012. júl. 12. 00:10
 16/25 anonim ***** válasza:
47%
3-as vagyok! Én is sokat buliztam, legtöbbet házibulikba falun. Olykor városba is mentünk. Ilyenkor csak úgy jöhettünk el a tesómmal, hogy édesapánk jött értünk és csak társasággal mehettünk. Az én lányom is fog buliba menni, de feltételekkel. pl. társasággal (lehetőleg 1-2 személy ismerjek közülük) és hazahozzuk őket. Ha pedig nem tetszik a rendszer akkor pedig itthon marad. Én is kibírtam, hogy értünk jöttek.
2012. júl. 12. 00:11
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
engem már tovább engednek,reggelig is akár,ismerik a haverokat,nagy arcok,meg védjük egymást bármikor.Nem a kis nyüzügék vagyunk,szigetre is megyünk majd,volt-on voltunk,aki belénk kötött,azt egyszer mentő vitte el,második alkalommal pedig csak ott fetrengett a földön...15/f
2012. júl. 12. 00:27
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó. A te szüleid nem fogják azt gondolni, hogy "jaj,megerőszakolják a kicsi fiamat". Itt lánykáról van szó, az más szitu, mivel egy csapat lány nem fog leverni egy csapat fiút, mert hamarabb esik kétségbe, mint balhéba!
2012. júl. 12. 00:33
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
én szívesen vigyázok rájuk:DDDpersze ha budapestiek:D
2012. júl. 12. 00:50
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
17 és fél évesen? Minden további nélkül, hisz fél év, és úgyis oda megy, ahova akar...
2012. júl. 12. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!