Elengednétek a 15 éves lányotokat egyedül pestre?
14 éves vagyok. (Igaz, én ismerem jól Pestet) Engem el szokott engedni anyukám, persze, miután jól megkérdezte hova megyünk, és hogy hogyan jutunk el oda.
ha előtte jól megnézi az utat, esetleg lejegyzeteli (én is szoktam) nagybaj nem lehet :)
Plázázni,barátnőkkel nem.Hol laktok,ottthon nicsenek ilyen boltok?
Én 15voltam,amikor először egyedül elengedtek Pestre (egy vidéki kisvárosból)a nagynémékhez,de mindenhova ők kísértek.
Most már Pesten élek,gond nélkül eltalálok mindenhova.
Szerintem igen. Csak az a lényeg, hogy dzsumbujos környékre ne menjenek, vagyis ott ne tartózkodjanak sokáig, illetve sötétben főleg ne.
14-15 évesen kerültem koleszba Pesten. Akkortól fogva bárhova én is elmentem a városon belül egyedül, ahova akartam, sokszor társak nélkül is. Fel a várba, Gellért-hegyre, János-hegyre, kisvasutaztam, villamosvonalakat végig közlekedtem, hasonlók... Jól kezeltem én is a térképet, és általában családi kirándulásokon is én mondtam az útirányt. Gondolom a te gyereked is jól tájékozódik.
12-14 éves koromban is volt, hogy egyedül mentem ezért-azért Pestre. Szerintem nem fog eltévedni, ketten meg pláne nem fognak.
Annyi csak, hogy ne álljanak le idegenekkel beszélni... ez az egy, ami félő, amitől még anno én is tartottam, hogy ki követ, ki akar kirabolni, stb. Mondjuk nem történt ilyen, csak óvatos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!