Elengednétek a 20 éves lányotokat egyedül külföldre egy ismeretlen sráchoz?
Én is mentem már ki külföldre egy sráchoz akit neten ismertem meg. Ráadásul ismeretlenek voltak azok is akik kivittek kocsival. De nem volt semmi gond, tök jó nyaralás lett belőle. Szülő meg azt mond amit akar, felnőtt vagy, ha menni akarsz akkor menj.
Ja még annyi hogyha szerelmet semmiképp nem szeretnél akkor inkább ne menj ki hozzá. A pasik mindig többet akarnak barátságnál..:)
Foglalj szállást valami hostelben aztán kész. Attól, hogy találkozol vele, még semmi bajod nem lesz. max, ha élőben nem szimpatikus, akkor többet nem találkozol vele, szétnézel az országban és nyaraltál egyet.
Nekem lengyel ismerősöm van így, úgy nem mentem volna, hogy egyenesen hozzá, mikor még nem is láttam, de úgy, hogy máshol lakok aztán találkozunk, miért ne? A szüleimtől nem kérek ilyenekre engedélyt, jól néznék ki! Amikor anyám ennyi idős volt, már megvoltam neki én meg a apám, mint férj, én meg kéretőzzek? Ha megpróbált lebeszélni, mondd meg, hogy nem vagy hülye, ennyi erővel az ország másik végébe se lenne szabad találkozni senkivel, mert ki tudja mi lesz.
Régebben különben is divat volt ez, azzal a különbséggel, hogy postai levélben érintkeztek, van is ilyen ismerősöm angol barátokkal, időnként látogatja egymást a két család, mindig karácsonyi csomagot küldenek egymásnak stb, aztán az egész abból indult, hogy apuka 30 éve levelezőpartner lett az angol nővel.
Jöjjön a srác, szerintem ez egyértelmű...h eljön és szimptikus neked, bemutatod a szüleidnek, és legközelebb már nyugodt szívvel fognk kiengedni hozzá....
Én nem várnám el a helyedben a szüleidtől, hogy elengedjenek, megértheted az ő helyzetünket is....
22F
Nekem 19 éves lányom van és (szerencsére) nagyon hallgat ránk...
Én biztosan lebeszélném a lányomat egy ilyen utazásról!!!
(Igaz, arról is lebeszéljük a gyerekeinket, hogy a neten ismerkedjenek, barátságot kössenek tökidegen emberekkel!)
A neten mindenki azt mond magáról, amit akar, vagyis csupa szépet és jót, ami távol van a valóságtól!
Ha te mégis belekeveredtél egy ilyen ügybe, akkor azt tanácsolom, mindenképpen előbb a fiú jöjjön ide Mo-ra, ismerd meg alaposabban (személyesen!) és a szüleid is ismerjék meg...
Azért, mielőtt teljesen belebonyolódsz egy mélyebb érzelmi kapcsolatba, fontold meg, mennyire bírnál egy távkapcsolatot, ami esetleg évekig is tarthat?!...
Van értelme egyáltalán?!...
Mi lesz, ha szerelmesek lesztek egymásba és kiköltözöl a fiúhoz : el tudod majd hagyni a szüleidet?!...
Most még ezekről a dolgokról könnyebb dönteni, mint mikor fülig szerelmes vagy és képtelen leszel józanul gondolkodni!
Nem értem hogy az aki lebeszélni akarja azt miért pontoztátok le.
28 éves nö vagyok, Német férjjel ,de vlt már Brazil barátom amerikában és Indiai barátom Angliában. Udvarol Magyarországon amerikai pasi stb...
Szóval én 80 évesen sem mennék ki egy fiu után. Miért? Nem futok egy férfi után , még barátságból sem,föleg úgy hogy nem ismerem. Ha közelebbi ismeretséget akar mindkettötök akkor a fiu örömest fog magyarországra menni elöször. Aztán pedig az ember rablás.Ez nem csak arrol szól hogy elrabolnak, hanem bemesélnek neked dolgokat (amit most kiröhögnél de a szituációban elhiszel) és félelmet keltenek benned és prostitúcióra kényszerítenek. olvass pár sztorit róla.
De azt gondolom ha a srác is találkozni akar veled, neki is pont akkora dolog hozzád utazni mint neked oda.
Ha még is mész (mert ilyenkor ugysem tud senki lebeszélni) akkor foglalj egy hostelben vagy valahol szállást és ne egyböl a fiu ágyába rohanj,föleg hogy ahogy írod te nem is akarsz töle semmit. Ezt tisztázd vele azért mielött találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!