Elengednétek a 20 éves lányotokat egyedül külföldre egy ismeretlen sráchoz?
Figyelt kérdés
Helyzet az, hogy már fél éve beszélgetek msn-en egy belga sráccal és nagyon megkedveltük egymást. ( szó sincs szerelemről meg stb csak barátként...) S tervezzük, hogy nyáron találkozunk, de félek, h a szüleim nem engednének ki... Jövő nyárra betöltöm a 20-at de akkor is... Mondjuk elég bevállalós vagyok, nem kell félteni, éjszakai is vonatoztam már egyedül külföldről haza ( mondjuk apu fél óránként telózott h minden okés-e ), de azért mégis, külföld, fiatal lány egyedül.. :S Szóval mit tanácsoltok? ne is álmodozzak? vagy ti mit gondoltok? inkább jöjjön a srác??:D:D2009. nov. 1. 00:19
21/22 anonim válasza:
Bár nem én írtam, és én is kicsit túlzásnak tartom, azért az ilyenekre is gondolni kell, mivel csak internetről ismeri a srácot. Ha találkoztak, beszélgettek volna már személyesen, akkor én is CSAK egy kis nyaralásról beszélnék, de sosem tudhatja, hogy az rendes, aranyos srác, akivel most cseveg milyen is valójában, milyen ismerősei vannak, miben mozog... Nem azért próbáljuk legtöbben inkább lebeszélni az utazásról, mert irigyek vagyunk rá, hanem mert sosem tudhatja hova érkezik. Nagyobb biztonságban van, ha itthon találkoznak, saját anyanyelv, még is csak egy fiatal, és felteszem csinos lányról beszélünk. Persze lehet elmegy, szerelmes lesz és örökre ott is ragad. De az is lehet, hogy elmegy, megerőszakolják, és tönkre megy az egész élete...
22/22 anonim válasza:
Nem nem lesz mindenkiből szex rabszolga de mindenki tudja hogy ez a mai világba sajnos nagyon gyakori. Föleg ha valaki olyan naív mint a kedves kérdező. Jöjjön csak előbb a barátod ide magyarországra mutasd be a szüleidnek barátaidna. S ha személyesen is jobban megismerted akkor menj csak ki vele. Hidd el akik itt azt írják ne menj csak úgy ki egy idegenhez nem akarnak rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!