Elengednétek a 15 éves lányotokat a pasijához ottaludni?
Attól függ. Ismerem-e a barátját, a szándékait, a szüleit.
Ha úgy ítélném meg, hogy megbízható, akkor ALUDHATNAK együtt, nálunk. Másik városba nem engedném el.
Nem.
Túl kicsi vagy még.
Lehet, hogy most nem gondolsz erre, mert szerelmes vagy, de ha a fiú erőszakoskodik veled, sehogy nem fogod tudni bebizonyítani, hogy te nem akartad.
Esetleg a fiú jöhetne hozzánk, hogyha valami gáz van, akkor meg tudjunk védeni tőle.
Nem szívesen engedném el.
Általában véve a friss generáció csak tiltásokat kap (ezt nem szabad, azt nem szabad), és a tiltásokat kijátszva megoldja máshogy.
Példával megvilágítva, nem lehet úgy együtt a kamasz pár, ezért parkban, vagy egy WC-ben oldják meg.
Na ez sem volna célom.
Szóval én nem szívesen engedném el, azonban ha muszáj volna (tiltani mindent úgysem lehet), akkor a megfelelő felvilágosítással!
Most Hozzád szólva: 15 évesen kicsit korai, de nem az én dolgom ezt megszabni. Mindenesetre Neked különösen fontos, hogy Édesanyáddal megbeszéld, értelmezd ezeket a dolgokat. Tudom, kínos sokszor, de a tapasztalat az ő oldalán áll.
Amúgy sok sikert egymáshoz a barátoddal!
Igen, el. :)
Ha a szülő ismeri/látta már a barátodat, ismeri a szándékait és tudja, hogy te nem feküdnél le vele..
16/L :)
nem.
De esetleg akkor, ha szépen leülne elém mind a kettő, szépen megkérnének, elmagyaráznák, mitől nem kell tartanom, valamint a fiú anyja felhívna és elkérné a leányom.
De gyereke válogatja. Ki milyen komoly?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!