Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat a pasijához ottaludni?

Figyelt kérdés
Nem az anya vagyok, hanem a lány.Az lenne a kérdésem, a szülőktől vagy bárkitől, hogy elengedné-e a 15 éves lányát a 17 éves barátjához ottaludni.Fél éve vagyunk együtt (és nem csinálnánk még tényleg semmi olyasmit, csak nem tudom, hogy ezt anya tudja-e) és úgy, hogy másik városba.Elengednétek?
2012. jún. 11. 18:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Max ha régóta a pasid és ismerem, de akkor is csak nálunk.
2012. jún. 11. 18:50
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Ha 16 lennél és már 1 éve együtt, akkor lehet róla szó. Meg persze ismerjem a fiút, meg a szüleit, és az alvást is csak nálunk. Az első néhány alkalommal legalábbis mindenképp.
2012. jún. 11. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudom a barátod szülei milyen véleménnyel lennének arról, hogy a szüleid ezt megengedik! Milyen a kapcsolatod a fiú szüleivel.

Én semmiképp nem engedném meg. Túl korai, hova akarod siettetni ezeket a dolgokat? A fél év együtt járás még nem valami sok. Nem kell ilyen hamar és ilyen fiatalon ott aludni.

Én nem akarnám, hogy emiatt a lányom megszólnák.

28N

2012. jún. 11. 19:36
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem, ha most biztos is vagy benne, hogy nem lesz semmi akkor is más a helyzet ha már ott vagytok kettesben a szobályában. Lehet mégiscsak megtörténne. Szóval mégha meg is bizom a lányomban és a fiúban a szituációban mégse bíznék hiszen nem tudhatom, hogy mi történne, úgyh nem engedném el.
2012. jún. 11. 19:44
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
elengedném
2012. jún. 11. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

Nem engedném.

20L

2012. jún. 11. 22:20
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Mivel engem is elengedtek akkor egyszer, így azt kell mondanom igen. Azt nem éjjel csináltuk... :D

Másik városba viszont... háát, nem hiszem.

2012. jún. 11. 22:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyi idősen aludtam először a barátomnál, sőt, igazából nem is jártunk, de nagyon szerettük egymást (és a mai napig szeretjük is), bár az nem másik városban volt. De nem történt semmi olyan, pedig ő akkor 19 volt. Nem akarta, h 15 évesen elveszítsem a szüzességem. Szerintem az is nagy dolog, hogy fél év alatt még nem történt meg a dolog köztetek, úgyhogy én elengedném akár, bár a másik város az kétes.
2012. jún. 12. 00:46
 19/25 anonim ***** válasza:
31%
nekem már az is gáz h ennyi idősen pasid van. szóval a válsz nem. majd ha 18 leszel
2012. jún. 12. 09:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
18-ig ne is legyen pasija? na azt megnézem.
2012. jún. 12. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!