Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek 17 éves lányotoka...

Elengednétek 17 éves lányotokat hajnali négyig bulizni a barátaival?

Figyelt kérdés
17 és féléves
2012. júl. 11. 23:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Elengedném, de csak úgy, hogy én megyek érte, vagy kap pénzt taxira.
2012. júl. 12. 09:30
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem elengedheted nyugodtan.

Én 16 évesen mehettem először úgy, hogy sokáig maradtam, mindig az volt a feltétel, hogy legyenek fiúk a társaságban (na nem idegenek, hanem iskolatársak, vagy ilyenek, tehát aki megbízhatóbb és ismerem), és kísérjenek is haza.

De én mondjuk viszonylag kis városban laktam, ha mondjuk pestről van szó, akkor talán célszerűbb, ha taxival megy haza. És arról tényleg bizonyosodj meg, hogy vannak e megbízható emberek a társaságában, mert ha az egész banda olyan, hogy lerészegedik egy óra alatt, akkor valószínű ő is ezt csinálja majd, ilyen idősen még nem nagyon tudja felmérni az ember, hogy mennyit bír, ha korábban nem volt ilyen bulizós (gondolom nem volt, különben a kérdés fel se merült volna)

Beszélj neki arról, hogy mennyit "érdemes" inni, az egyes italok közt várjon egy kicsit, vagy egyen pár falatot, igyon közben vizet is, hogy majd másnap ne legyen rosszul, mondd el neki, hogy ne keverje a töményeket, ne csináljon olyat, hogy megfog egy fél üveg bort és lehúzza stb...amik persze alapvető dolgok, de a buli hevében nem feltétlen gondolja ezeket végig, ha előre beszéltek erről, talán jobban átgondolja.

2012. júl. 12. 10:36
 23/25 anonim ***** válasza:
Én 17 leszek,és simán elengednek addig bulizni,ha nem egyedül jövök haza.
2012. júl. 13. 08:12
 24/25 anonim ***** válasza:

El.

Anyuék engem is elengedtek, de csak akkor ha tudták hogy kikkel megyek, akikkel megyek ők megbízhatók...

Szerencsémre, sok fiú haverral szoktam menni, és így nincs para, ha meg valami változás történik ( pl hamarabb lelépek mert rossz a hangulat és felmegyek barátnőmhöz vagy egyik haverhoz) akkor azonnal sms-t küldök a mai napig is :)

19/L

2012. júl. 27. 07:47
 25/25 anonim válasza:
En 16 vagyok es a szuleim mindig elengedtek bulizni reggelig szerintem ez igy jo igy lesznek uj barataink es egyszer vagyunk fiatalok azt most te tudod hogy menyire bizol meg benne de szerintem adhatsz neki egy esejt...
2013. ápr. 6. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!