Miért jó ez az exnek?
A gyereket nem nem lehetett látni, hanem nem tettetek érte. Ez így kerek, én nem ítéllek el benneteket, de ne szépítsd. Az "Elvihetem?" "Nem!" nem nevezhető próbálkozásnak, ha kikövetelitek a láthatást, az lett volna az. Nem tettétek, ennyi, pont.
Az pedig valóban furcsa, hogy a szüleid ennyire elzárkóznak a párod gyermekétől. A férjed gondolom szeretik. Akkor a gyermekét miért nem akarják megismerni? A legtöbb ember akkor is szívesen vesz maga körül egy gyermeket, ha semmi köze nincs hozzá, pláne idős korban, nemhogy azt aki még csak nem is annyira "idegen" ahogy Te hajtogatod, mert a lányuk ismeri, a vejük pedig az édesapja. Igenis furcsa így viselkedni egy ártatlan gyermekkel. De én a szüleidet sem ítélem el, csak nem tudok miért vagy ezen ennyire meglepődve.
Azt viszont egyáltalán nem látom sajnos, hogy meg szeretnéd oldani ezt a helyzetet, mert maximálisan megvalósítható alternatívával álltunk elő, amihez a szüleid nem kellenek, csupán a Ti akaratotok. Mégsem mondtad egy szóval sem, hogy teszel érte, csak a kifogásokat halmozod. Szóval nem értem mit szeretnél.
Értelek én, értelek. A gyerek 4 hónap múlva 6, azt 5-nek hívod. Ti 8 hónap múlva 7, azt 7-nek hívod. Minden világos.
A csaj áprilisban terhes, ti májusban összejöttök, a csaj meg nem is szól apához augusztusig? Minden kerek, értem én... Ha világosan leírod, megértem.
Én nem szívom a vérdet, próbáljuk itt többen megérteni a helyzetet, mert csak sosnként írod meg, hogy hogyan álla helyzet valójában, de azért adjunk jó tanácsot. Hát így nehéz.
Ha a szüleidnek idegen a párod (7 éve együtt, leendő vejük) gyereke, akkor ott gond van. Szerintem.
Lényeg a lényeg, ne kezdjetek el (vagyis inkább hagyjátok abba) ajándékozás szinten törődni a gyerekkel, akkor az ajándékok eltűnésének a gondja is megoldódik és a gyereknek meg enélkül is van elég baja szegénynek.
Na hát akkor szerintem essetek neki a dolognak...
"anyósomék,párom stb. azt mondták hagyjuk a francba" - Ez azért nem hangzott valami jól... Szomorú, hogy a párod akkor így állt hozzá...:( De mondom, én úgy vagyok vele, a kislánynak még szüksége lehet az apjára... így ha azt már jóvá tenni nem is lehet, a jövőt még lehet alakítani.
No, akkor lassan kerek a történet és a megoldás is körvonalazódik. Remélem, hogy látod, hogy nem bántani, hanem megérteni és abból segíteni szeretnénk.
Egy mondatod nagyon csípi a szememet:
Szakítottak,tudta hogy terhes nem kellett már a férfinak,miért nem vetette el a gyereket?
Hát talán a szegény gyereknek kell meghalnia, mert anya és apa összevesztek? A párod is ott volt talán, mikor az a gyerek készült. És talán tudta, hogy készül a gyerek. Védekezni kell, nem abortuszra menni. Anyuka jól tette, hogy nem vetette el. Hiszen apa nélkül is fel tudja nevelni, ez már tisztán látszik. Kár lett volna megölni.
Szia!
Tudom,hogy nagyon nehéz hogy egy ember abortuszra kényszerüljön. De nem lehet már manapság egy férfit megfogni egy gyerekkel,és itt neki nem is sikerült. Azt,hogy eltartja egyedül is a gyereket az megcáfolnám... A gyereknek nem csak enni adni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!