Gonosz voltam? Ti engednétek az exnek, hogy a párotokon lógjon?
tuti hogy nem engedném
lógjon a halálon !
Figy,nem mindenki haraggal válik el.
4 éves kapcsolatom volt az illetővel akivel mai napig sokat beszélünk,barátok maradtunk.A szerelem része nem működött,barátokként viszont a szakitás óta eltelt sok éve jól megvagyunk.
volt több barátnője aki próbálta lebeszélni hogy ne barátkozzon velem,a csajoktól szabadult meg :)
Ahogy én is mondtam pasinak hogy ha nem tetszik,keressen olyat akinek nincsenek ellenkező nemű barátai.
azóta ő is,én is találtam olyan párt,aki elfogadja a barátságunk.Voltunk már 4-esben is sokfele.
mióta vagytok együtt?
ha ki akarod sajátitani,csak azt éred el hogy te repülsz...
Gondolom barátok.
Az első komoly barátommal csak 9 hónapig voltunk együtt, mégis a mai napig ő a legjobb barátom.
Nekem is volt egy barátom, aki "eltiltott" tőle, egy ideig fel sem tűnt a dolog, de 2 év után, mikor felszállt a rózsaszín köd, rájöttem, hogy a legjobb barátommal, aki az egyik legfontosabb ember számomra, körülbelül háromszor találkoztam, holott előtte is és most is legalább 2-3 hetente.
Nos, a vége az lett, hogy elhagytam azt a barátomat mert nem tűrtem tovább, hogy távol tartson a barátaimtól.
Ha nem változtatsz, te is erre a sorsra juthatsz.
És ezt nem bántásból mondom...
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!