Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
nekem 8, én nem mo-n adozok:)
2014. nov. 22. 22:19
 82/84 anonim válasza:
Jó döntés. Én alig várom, hogy családom legyen. Szerencsés vagy.
2015. ápr. 6. 17:03
 83/84 anonim ***** válasza:

"Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy..."

Na itt a kérdésben a válasz: ne mások véleményétől függjön a lelki harmóniátok, hanem a saját döntéseiteknek éljetek. És úgy, ahogy nektek jó és nem úgy ahol "elvárják".

2015. ápr. 12. 20:50
 84/84 anonim ***** válasza:
pffft mennyi barom valasz...ha mar mindenkepp szulni akar valaki, (bar sztem ez eleve ultragaz, de mindegy, ha mar mindenkepp muszaj neki) akkor tegye minel fiatalabban. 30 korul mar el fognak fpnnyadni a petesejtjei, es szulheti a sok degeneraltat, na az jobb lenne? biologia is van a vilagon
2015. szept. 18. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!