Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
94%
Én is 22 vagyok, akár már holnap feleségül mennék páromhoz. 4 éve vagyunk együtt és az első 1-2 évben több rokonom mondogatta, hogy jaj úgysem ő lesz a férjed, meg jaj úgyis lesz még egy csomó pasid. Nem értem ennek miért kéne törvényszerűnek lenni? Szeretjük egymást és már az eljegyzést tervezgeti. :) Mondjuk gyereket én még nem vállalnék egy pár évig, de legkésőbb 4 év múlva már én is akarok. Szóval, mivel neked is van jövedelmed, neked is, el tudjátok majd tartani, szerintem senkinek semmi köze hozzá.
2013. márc. 21. 17:16
 32/84 anonim ***** válasza:
94%
Ne is foglalkozz mások véleményével.... Mi 2 hónap után költöztünk össze a férjemmel, felmondták az albérletemet.... 4 hónap együttélés után jött a baba, becsúszott (egy betegség miatt szedtem gyógyszert ami semlegesítette a fogamzásgátlót). Szerinted mi mit kaptunk?.... Én voltam pénzéhes k*rv@tól kezdve lusta rib@ancig minden, a férjemet meg csak az idő sürgette, csak kellett neki valaki aki gyorsan szül neki, akit magához tud láncolni..... Ennek már 17 éve, köszönöm megvagyunk, boldogok vagyunk és még mindig szeretjük egymást..... Pedig én is csak 22éves voltam, a férjem pedig 29.... Hallgass a szívedre és azt tedd amit TI láttok jónak!!!
2013. márc. 21. 17:23
 33/84 anonim ***** válasza:
77%
Az előbb nyuszicica most meg Jabba, kérdező így ismeretlenül is imádom a stílusod! :))
2013. márc. 21. 17:31
 34/84 anonim ***** válasza:
82%
Igen, azt észrevettem már, hogy itt sokan általánosítanak, meg magukból indulnak ki. Ez annyira szomorú. Bár hozzáteszem, hogy ez a meghízás pont az az eset, amiről mindenki maga tehet. És nem kell nekem itt jönni a pajzsmirigyproblémákkal, meg a betegségekkel, mert nekem is van, mindkét gyerekem lombikkal lett, mégis 60 kiló vagyok, és egyik terhességemmel sem híztam többet 10 kilónál. Aki meg azért hagyja el a párját mert 6 hétig nem lehet szexelni, az jobb is, ha megy...
2013. márc. 21. 17:32
 35/84 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a # 32-es válaszoló kérdésére el is felejtettem válaszolni, ne haragudj: nem volt még házas, azt nem mondanám hogy későn érő típus, előttem hosszú kapcsolatai (5-6 éves) voltak, egyszerűen csak még nem találta meg azt, akivel véleménye szerint érdemes lett volna összekötni az életét, remélem én leszek az!! :)
2013. márc. 21. 17:35
 36/84 A kérdező kommentje:

Okés, megkérnék akkor mindenkit hogy a paraszt válaszolókkal ne foglalkozzanak és ne reagáljanak rá, elég bajuk van nekik anélkül is, nem kell őket bántani!

A normális válaszokat és a történeteket továbbra is köszönöm, szép napot az értelmeseknek!

2013. márc. 21. 17:42
 37/84 anonim ***** válasza:
80%
Ott se dicsekedtem a gyerekkel és itt is normálisan válaszoltam, nem pofátlankodni szoktam.
2013. márc. 21. 17:43
 38/84 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi az offért kérdező.
2013. márc. 21. 17:44
 39/84 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Egyébként nekünk is mindenki azt monda, hogy egy évig sem leszünk házasok, meg majd úgyis szétmegyünk, meg hasonlók! Hát jól rájuk cáfoltunk. :)

Bár én úgy vagyok vele, hogy a jó házasságért tenni is kell. Nálunk is voltak hullámvölgyek, de mi nem megszöktünk a problémák elől, hanem közösen próbáltunk kilábalni belőle. És a mai napig boldogok vagyunk, és szeretjük egymást. :) :)

2013. márc. 21. 17:48
 40/84 anonim ***** válasza:
91%
Szia
2013. márc. 21. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!