Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
54%
De miért legyen minden hónapban mással, ha megvan neki az igazi? Aki minden hónapban mással van, az se azért, mert annyira szerelmes.
2013. márc. 21. 20:38
 62/84 anonim ***** válasza:
50%
Na ne röhögtessetek már, hogy 22 évesen az lenne a normális, hogy fűvel-fával összefeküdjek! Én 22 éves vagyok egyetlen férfivel voltam, és nem is tervezek többet és nem azért mert nem lenne lehetőségem, de 17 éves korom óta vele vagyok és vele is akarok maradni, mert én még ennyi idő után is ugyanolyan szerelmes vagyok, mint az első hónapokban és nem múlt el a lila köd, vagy miről beszéltek itt. Miért olyan felfoghatatlan, hogy működhet? Amúgy meg ettől még járunk bulizni, nem azt jelenti, hogy onnantól vége az életnek, hogy valakivel összeházasodsz. A gyerek persze más, követel némi áldozatot, én ezzel ezért is várok még, de van ismerősöm aki fiatalon szült, 21 évesen, most már 2 éves a kicsi, párjával őrülten imádják egymást, és eljárnak bulizni, olyankor valaki vigyáz a gyerekre.
2013. márc. 21. 20:44
 63/84 anonim ***** válasza:
72%

Lehet velem van a hiba.. nem tudom.. Mindenesetre én sosem vágytam arra hogy havonta más ágyát teszteljem illetve hogy hetente háromszor bulizzak. Persze, eljártam néha szórakozgatni, de nem az volt életem célja és értelme.

18 évesen megismertem a férjemet, 21 évesen hozzá mentem és életem legjobb döntésének tartom hogy igent mondtam.

Utaztunk mi is képzeld, nem csak szingliként és partymacskaként lehet utazgatni. Az összes Európai országban voltunk, évente 2-3 alkalommal nyaraltunk és jártunk Amerikában, Ázsiában is valamint a Seychelles-szigeteken. Nem azért írom le hogy dicsekedjek, csak hogy tudd, házasként is lehet utazni.

Aztán 4 éve voltunk házasok, mikor teherbe estem, földöntúli boldogságot éreztem akkor, most már 3 éves a pici és bátran merem állítani, egyik 30 centis farkú Don Juan se tudna neked olyan eufórikus örömöt okozni, mint amilyet egy gyerek okoz kedves bulizós hozzászóló!

Kívánom hogy egyszer te is éld át ezeket!!

2013. márc. 21. 20:57
 64/84 anonim ***** válasza:
21%
22 éves vagy. Hogyha stabil munkahelyed van akkor nem tanulhattad agyon magad. Több lábon kell állni, sajnos. Tudnál mit csinálni ha megszűnne a munkahelyed, elég képzett vagy? 2 év ismertség nem sok. Mióta laktok együtt? Én 6 éve vagyok együtt a barátommal, ugyanígy 22 vagyok, de épp ma számolgattuk hogy 3 évig még 100% hogy tanulni fogok, és most fogunk csak összeköltözni. Az én barátomnak is jó munkája van MOST, de még képeznie kell magát ahhoz hogy vele képzeljem el a gyerekvállalást és a házasságot... Gondolkodj kicsit, és ne hagyd abba a védekezést... szerintem.
2013. márc. 21. 21:10
 65/84 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanazt mondtam a munkavállalásról, mint az utolsó válaszoló, de egyesek lepontoztak.

Hihetetlen "logika".

2013. márc. 21. 21:12
 66/84 A kérdező kommentje:

# 79, fogászati asszisztens vagyok, Győr-Moson-Sopron megyében lakunk, ez a megye konkrétan a fogászati turizmusból él meg, az osztrákok és a szlovákok mind ide jönnek fogproblémákkal, szerencsére elég jó helyre kerültem, így a havi fix 220 ezret mindig megkapom + Erzsébet utalvány + cafeteria. Ezzel a szakmával ezen az országrészen akármikor el tudnék helyezkedni, szerencsére a németet felsőfokon beszélem, így meg pláne.

5 hónap után költöztünk össze. :)

2013. márc. 21. 21:13
 67/84 anonim ***** válasza:
7%

Én ezt értem.

Szeretnél előrelépni a szakmádban? Mit tanultál az iskolában?

Az én nővérem 250-et keres egy épületgépészeti cég második embereként, amúgy ez lenne a normális fizetés.

2013. márc. 21. 21:16
 68/84 A kérdező kommentje:
Egyébként a védekezést persze, nem most terveztem abbahagyni, azt majd csak az esküvő után. :)
2013. márc. 21. 21:16
 69/84 anonim ***** válasza:
Mármint 200 ezer fölött.
2013. márc. 21. 21:17
 70/84 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha tényleg ennyit keres és ilyen fix az állása akkor kérdés nélkül! :) Hány 22 éves keres fixen 220 ezret és hány 22 évesnek van már 2 éves bejelentett munkaviszonya? Azért ezután már elég szép GYED-et kapsz + ott van még a párdo keresete.. Ő mit dolgozik amúgy?
2013. márc. 21. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!