Valóban nekem van rossz felfogásom és el kellene ezt így fogadnom? Így kellene élnünk?
Ne csinalj s*gget a szadbol, nem vesz komolyan, ures fenyegetesnek gondolja a valasztast.
Kinek a lakasaban, vagy alberletben laktok? Vannak szuleid, ahova atmenetileg el tudsz koltozni? A gyerek 2 eves, el tudod vinni mar bolcsibe, te is tudsz munkat vallani, de ugye kell a segitseg.
Egyreszt talan ha elkoltozol rajon a parod, hogy mi van, es vagy beszel a szuleivel, hogy rendes idoben kapjon fizut, vag keres mas munkat.
Vagy nem erdemes a kapcsolatotokra, nem gondolnam, hogy szeret, ha azt hiszi hogy ez igy mukodik. Persze kivulallokent konnyu mondani, ezt alairom, de ez nem allapot.
Persze, hagyd el, mostanaban ugyis igy mukodnek a kapcsolatok, nem?
Szerintem azert adj meg egy eselyt neki, vazold fel a problemadat oszinten - neki, ne a szuloknek!
"Szerintem, akinek családja van és szereti, az tesz is érte."
Igaz is, miert nem dolgozol? Ertem, hogy 2 eves a gyerek, de ha akarsz, akkor tudsz munkat talalni, ha mast nem reszmunkaidost, ami azert ha - nagyon kielezett a helyzet - lendithet a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!