17/l vok. 162cm és kb 68 kg vok. Tudom van olyan 10kg felesleg, de mégis amikor belenézek a tükörbe nem érzem olyan gáznak magam. Igan van rajtam felesleg de így elfogadom magam, vagyis nem nyavajgok folyton hogy kövér vok. Most eldönöttem hogy azért leadom azt a 10 kg-t. Nem eszem sokat. Változtatni az étrendemen nem igazán tudok. Csoki imádó vok tehát arról nem mondok le semmi áron. Úgyértem h ritkábbra veszem a csoki fogyasztást, de nem szokok le róla. Elkezdek kondizni futni, sokat sétálni. Sztetek sikerül?
2010. márc. 6. 15:38
1/7 anonim válasza:
Nincs rossz felfogásod. Arányaiban én is hasonló alkat lehetek mint te, és elégedett vagyok testemmel. Lehet itt ott van egy kis felesleg, de arányaiban minden stimmel. Egy szexi nőnek érzem magam. Bármit felveszek, tutinak érzem magam a tükörben, ezt persze mások is látják. Az önbizalmamnak köszönhetően amelyik férfit akartam az életemben, azt meg is kaptam. Minden csak hozzáállás kérdése.
Ha módosítasz az étkezéseden, tuti lassan de biztosan el kezdesz fogyni.
2010. márc. 6. 15:46
2/7 anonim válasza:
Véégre egy normális tizenéves, el se hiszem, hogy ilyen is van! :)) Teljesen rendben vagy!!! Ha fogyni szeretnél, az is ok... :) Az étcsokit nem szereted? FOgyónál azt szokták ajánlani, ha már nagyon vágysz rá, akkor napi egy-két kocka étcsoki. (nekem még a cukormentes gyümölcsrágók is bejöttek anno a fogyókúrámnál, pld. süti és túró rudi helyett mindig bekaptam két rágót).
2010. márc. 6. 16:07
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mind kettőtöknek. Mind1 csak csoki legyen!
2010. márc. 6. 16:15
4/7 anonim válasza:
Ez aranyos volt. Mind1, csak csoki legyen:-)
Egyébként nincs orssz felfogásod, ha esetleg mégsem fogyózol vagy nem sikerül az sem gond. Csak most mindenki azt gondolja, hogy az 50kg az etalon, akkor aztán minden pasi a lábai előtt fog heverni. Legalább te hús-vér csajszi vagy, nem vér-csont csajszi:D
19/F
2010. márc. 6. 16:25
5/7 anonim válasza:
Én irigyellek! :S 18 éves lány vagyok, 172 cm, 60 kg, és daginak érzem magam, pedig tudom, hogy nem vagyok az, de valahogy belémrögzült. :S 15 évesen 68 kg voltam, el akartam ásni magam, így semmit nem ettem, le is betegedtem.. azóta 58-62 kg a súlyom, de rosszul érzem magam, még vékonyabb akarok lenni, és mivel nem ettem, összeszűkült a gyomrom, alig eszek már. :S ( Vivi )
2010. márc. 6. 16:32
6/7 anonim válasza:
Mintha ezt én irtam volna 6 évvel ezelött! Én csak arra figyelmeztetnélek,hogy most még oké vagy,de ha ezt folytatod,ugye tudod,hogy nem maradsz ilyen?? Én a csokival+nasikkal szép lassan pár év alatt a 68röl 85re hiztam,és olyan alattomos volt,hogy szinte csak a végeredmény tünt fel! Nagyon vigyázz az alakodra,mert késöbb bánni fogod,hidd el!!
2010. márc. 6. 17:54
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a sok kommit. Jól esik hogy ilyenek vagytok! :)
Persze figyelek rá és téll egy kicsit fogyni szeretnék, mert amilyen sportot üzök oda kicsit kevesebbnek kéne lenni. És sokszor vok úgy h látok egy atom vékony csajt és mondom h inkább maradok ilyen mint olyan legyek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!