Ez mennyire rossz?
Figyelt kérdés
162 cm 58 kg
BMI: 22,1
Mellbőség: 90.5 cm
Derék: 73 cm
Csípő: 94.5
Comb: /legvékonyabb/: 39 cm /legvastagabb/: 58 cm
Vádli: 36.5 cm
14 éves vagyok és lány.
2011. nov. 5. 11:55
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem... Teljesen átlagos, nem vagy se kövér se sovány :)
2/5 anonim válasza:
90-es mell bőség?
miért úgy kérdezed, hogy mennyire rossz? mi a fenéért lenne rossz? ha azt kérdeznéd mennyire jó, akkor kérnénk képet tőled, de így semmi értelme.. nem, nem rossz.
3/5 anonim válasza:
nem értem..nekem is ilyeneked az adataim kivéve a derék ,mert az 75 meg a mell egyenlőa csípőmmel de 156/62 vagyok..
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet a csontozat nehézség miatt.
2011. nov. 5. 21:47
5/5 anonim válasza:
? ezt hol hallottad? mi az hogy a csontozat miatt?
bármikor bármilyen "vastag" csontot eltörök, mert ilyen nincs! a vastag csontozat pár %-ot számít testtömeg szempontjából, nem létezik olyan, hogy valakinek sokkal nehezebb csontváza van. esetleg ha már csak platina protézisei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!