A mai napom jó, rossz, elfogadható?
reggeli 2sz kenyér (50kcal/toast graham) 1db tojás, zöldségek(uborka, paprika)
tízórai 2db alma, 1db birskörte
ebéd 200gramm cottage cheese 2 db főtt tojásfehérje, 2 db szezámos abonett
uzsonna 4db paprika, savanyúkáposzta kb 20-25dkg, 6szelet fokhagymás karajszelettel(felvágott)
vacsora 4db paprika 250gramm félzsíros túró
köszönöm
170cm 55kilo lány 15 éves
szerintem elfogadható (mi nem az?)
még diót tennék hozzá zsír miatt, meg kérdés, hogy mennyiségre elég-e ez neked.
Egy napnak nem rossz. Főtt étel nem kell minden nap szerintem.
De ez tényleg elég neked?? Még fejlődő szervezet vagy..
Olajos magvakat rágcsálhatnál, mert még nasinak is jók! Vagy mazsit:) nyam-nyam!
a 29 százalékos arc válaszait légyszi hagyd figyelmen kívül. vagy poénkodik, vagy rosszakaró, mindenesetre baromságokat hord össze. reggel kell a legtöbbet enni, mert az a nap legfontosabb étkezése, ezt mindenki tudja. lehetőleg kicsit több fehérjével, mint amennyit te bevittél, kb. másfélszer ennyit.
a tízóraid szuper;
ha az ebédet és az uzsit egybeveszed és kalóriaügyileg kicseréled egy meleg étkezésre (főzelék, husi, rizs, egyéb lassan felszívódó szénhidrátok, némi keményítő, zöldségből és fehérjéből készült akármi ami főzve van)
sosem voltam az uzsi híve, de ha délután éhes vagy, újból lecsúszhat egy alma;
ha lefekvés előtt legalább két órával etted a vacsorát, akkor az is tökéletes :))
és tényleg nasizz olajos magvakat, de emellé max. 50-70g egy nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!