Szerintetek is rossz a felfogásom ezzel kapcsolatban?
Én sem szeretek temetőbe járni!Mondtam is a páromnak ha végem lesz hozzon haza a vitrinbe, mert én is így teszek majd vele!Halottak napján meg pláne nem is mennék abba a tömegbe!Az öregek jönnek a tradícióval folyton,hogy mi a helyes!Tudod a korral minden romlik csak az erkölcs javul!Jöjjenek a halottak ők úgy is jobban ráérnek!
39/F
Nem tudom mikor voltál jelen temetésen, de kívánom ne is legyél, inkább 3esküvő helyette
Akkor átfog értékelődni benned az hogy "csak egy betontömb maradványokkal"
Fiatal vagy még, és nem igazán tudod mi is ez temető dolog, nincs baj vele mert a kapu bármikor nyitva, és kedved szerint látogathatod
De az elhunyt családtag igenis megérzi, ha nincsen jelen a Holnapi napon a nyughelyénél
Mindkét fél lelkének könnyebb, hogy veszed a fáradságot és ott vagy, mert ez az Ő napjuk, Ő értük szól minden fuvallat és ének, Ha nekünk is úgy adódik hogy mennünk kell a jelenből, akkor ugyanúgy fognak ránk is emlékezni, hol mosollyal hol könnyekkel
20/F
Ja hát végül is a születésnap is hülyeség, elvégre minden nap adhatnának az embernek ajándékot, minek ahhoz alkalom...
A halottak napja (meg az összes hasonló nap) pont azért kell és jó, mert ez egy olyan nap, amikor mindenképp foglalkozol a halottaiddal. Nyilván ez nem zárja ki, hogy máskor is ezt tedd, de ez az a nap, amit kimondottan nekik szenteltek.
Gondolom szivecském, minden karácsonykor kiveszel egy hotelszobát és ott kuksolsz egyedül, mert nem hiszed, hogy csak ezen az egy napon kell szeretni, jajj, te drága, hogy te milyen kisz ukusz vagy!
Szerintem a szülinapodon is otthon kéne egyedül hisztizned, mert nem csak ezen a napon kéne ünnepelni az életet.:[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!