Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
23%
Nagy átlagban akkor is úgy van, ahogy én mondom. Te biztos kivétel vagy. Habár ismerek személyeket, akik 20-30 év házasság után váltak el...
2013. márc. 21. 19:57
 52/84 anonim ***** válasza:
94%

De ezzel az erővel akkor senki ne menjen férjhez, mert mi van ha elválik, nem?

Miért így kell neki indulni? Ha kocsiba ülsz, úgy indulsz el, hogy úgyis karambolozni fogok? Ha bevásárolni indulsz, az jár a fejedben hogy úgysem lesz az a boltban, ami éppen nekem kell? Ha elkezdesz főzni, úgy állsz hozzá, hogy á úgyis elrontom?

A pozitív hozzáállás nagyon sokat jelent, majd a későbbi problémák megoldásakor is!

2013. márc. 21. 20:02
 53/84 anonim ***** válasza:
71%

"2 év az édes kevés a házassághoz. Még javàban tart a vastag lilaköd, ami miatt nem is látjuk a társunk hibáit.. utàna következik be a jó nagy "cumi"."

Szerintem nem. A szüleim is kevesebb, mint két év után házasodtak és nem jött a "cumi". Nálunk sem, pedig mi sem vártunk két évig. De sorolhatnám itt a példákat, igazából nem sok pár ismerek, aki 2-3 évnél tovább várt volna a házassággal, válásról meg nagyon kevésről tudok. A tapasztalat inkább ezt mutatja.

2013. márc. 21. 20:07
 54/84 A kérdező kommentje:
# 57-es válaszoló! Közös barátok révén ismerkedtünk meg. :)
2013. márc. 21. 20:13
 55/84 anonim ***** válasza:
15%
22 évesen még inkább bulizni kellene, világot látni, falni a pasikat, minden hónapban mással lenni, nem pedig házasodni és gyereket szülni. Az ráér 30-40 évesen. Szerintem. De te tudod. Csak meg ne bánd!
2013. márc. 21. 20:26
 56/84 anonim ***** válasza:
61%
Igen valóban, mert minden hónapban más pasival d.gni, az aztán sokkal nagyobb becsület mint gyereket vállalni és normálisan élni egy szerető férj mellet! :) Ejej..
2013. márc. 21. 20:28
 57/84 anonim ***** válasza:

miért is?

ezek törvények vagy mi??

2013. márc. 21. 20:30
 58/84 anonim ***** válasza:
64%
És ha valakinek nincs ingerenciája a pasifalásra? Nekem sosem volt, ad absurdum a bulizásra sem, világot látni pedig párral is tud az ember. Ha valaki nem úgy él, mint egy bulis tizenéves az már nem is normális fiatal felnőtt? Mindenki másra vágyik, valaki a pasizásra, valaki a stabil párkapcsolatra, férjjel, gyerekekkel.
2013. márc. 21. 20:32
 59/84 anonim ***** válasza:
32%

# 72, ezt tőlem kérdezted? Nem törvények, de szerintem normális esetben az ember huszonévesen szórakozik, ismerkedik és világot lát, aztán majd ha kiélvezte az élet csodáit akkor lekötelezheti magát és gyereket vállalhat. Az az életmód már úgyis nyugdíjas életvitel, a gyerek lesz a főnök, nem dönthetsz egyedül semmiről, mert mindig mindenhol ott lesz ő is..

Fiatalon ki az, aki erre vágyik?

2013. márc. 21. 20:33
 60/84 A kérdező kommentje:
Az élet csodái ugyebár mindenkinek mást jelentenek. Nekem egy pici baba, amit a szerelmemmel közösen hozunk össze sokkal nagyobb csoda mint az, hogy minden hónapban más gyűri össze velem a lepedőt. Különbözőek vagyunk..
2013. márc. 21. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!