Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
70%

1-es

Én is 22 évesen mentem férjhez, 23 évesen szültem gyereket. Előtte végigbuliztam a 4 évet az egyetemen, mellette dolgoztam, és bejártam a párommal fél Európát. Jelentem lassan 30 éves vagyok, kétgyerekes anyuka, marha jól fizető állással, és egy jól működő házassággal. Úgyhogy talán ne általánosíts.

És nem egy olyan családot ismerek, ahol 30 felett vállaltak gyereket, aztán apuka egy év múlva lelépett, mert rájött, hogy gyerekkel nem olyan szabad az élet. Mégsem, általánosítok, hogy akkor 30-asok ne szüljetek, mert majd jól magatokra maradtok.

2013. márc. 21. 16:14
 12/84 anonim ***** válasza:
69%

Az emberek azért hitetlenkednek, mert sok az ellenpélda. Akik korán összeházasodtak, gyereket vállaltak és néhány év után váltak. Ez manapság nagyon gyakori.

De nem kell hogy ez általános érvényű legyen. Úgy cselekszel ahogy jónak látod. Felnőttek vagytok.

2013. márc. 21. 16:14
 13/84 anonim ***** válasza:
67%

Nem,miért lenne?Ha úgy érzitek,megtaláltátok egymásban amit kerestek, boldogok vagytok,miért várnátok?Van munkátok is ,éretten gondolkodtok.

44 éves vagyok, 19,és 20 évesen házasodtunk.

26 éve együtt vagyunk.

Az én fiam is ennyi idős, de ő még nem találta meg az igazit.

Van olyan osztálytársam,aki meg már nagymama:)

Én szorítok nektek.:)

2013. márc. 21. 16:15
 14/84 anonim ***** válasza:
88%

Én 21 évesen mentem férjhez, a férjem akkor 25 volt. Előtte fél évig udvarolt nekem. Van három gyerekünk, és 30 éve élünk együtt.

Nem az életkortól függ az, hogy a házasság sikeres lesz-e? Hanem attól, hogy szeretik-e egymást, megbeszélik-e a problémákat, hajlandók a másik hibáit tolerálni stb?

Aki erre nem képes, az élhet együtt a házasság előtt évekig, lehet 30-on felüli, akkor is el fog válni.

Ne törődjetek senkivel.

2013. márc. 21. 16:15
 15/84 anonim ***** válasza:
71%

Az a hülyeség, hogy ezért bárki az állítja felelőtlen vagy, meg hasonló hatalmas bölcsességek! Ne a saját korosztályodból kérdezz és ne is a nálad öt évvel idősebbektől. Sajnos a Te korosztályod legnagyobb hibája, tisztelet neked és a veled oly kevés kivételnek, hogy félnek a felelősség vállalástól és ezért aki mer felelősséget vállalni egy kapcsolatért azt lehülyézik.

Ha klappoltok akkor irány a házasság és a baba. A tanácsom pedig, bátran vállaljatok felelősséget és mindent beszéljetek meg még akkor is ha ultra ciki, nem baj, minden csoda 3 napig tart, ha egyszer előhozakodtok a kellemetlen témával az már elindulás a probléma megoldásához, és tessék azonnal szólni nem tartogatni magatokban. Sok sikert, gratulálok a döntéshez és ne hallgassatok az irigy gyávákra! :)

2013. márc. 21. 16:16
 16/84 anonim ***** válasza:
84%

A 16-ot miért pontoztátok le?

Én vagyok egyébként. De érdekelne, kinek és mi baja volt a válaszommal?

2013. márc. 21. 16:18
 17/84 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem van benne valami, amit mondanak. Bár biztos, sokan irigyek is, de tényleg jobb minél jobban kiismerni a párodat, nehogy aztán meglepetés érjen, amikor a gyerekkel kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz. Nagyon meg kell gondolni, hogy kit választasz egy életre magad mellé, ez a döntés egyáltalán nem mindegy és nem lehet felelőtlenül beleugrani. Ha a párod mindig melletted volt eddig a bajban, akkor ő a jó választás, ha viszont még nem kerültetek rossz helyzetbe és nem szorultál még rá a segítségére, akkor nem tudhatod. A bajban derül ki minden.
2013. márc. 21. 16:19
 18/84 anonim ***** válasza:
57%
19/19 vagyok. Ja én most vok. 35 és 12 éve házas...
2013. márc. 21. 16:19
 19/84 anonim ***** válasza:
49%
Mindenkit lepontoznak... szokás szerint... tök mindegy mit válaszolsz.
2013. márc. 21. 16:20
 20/84 anonim ***** válasza:
61%

16:

Ebben a kategóriában mindenkit lepontoznak... ha nem értesz egyet azért, ha igen, akkor azért...:)

2013. márc. 21. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!