Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen valóban ekkora bűn...

22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.

Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.

Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..

2013. márc. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
69%
Annyi idős vagyok, mint te, hétvégén lesz az esküvőnk (párom is "csak" 24) :) Ugyan, mi még így nem vagyunk ráállva a babatémára (egyetemre járok, de ha jön, szívesen fogadjuk :)), de nem gondoljuk, hogy korai lenne. Többéves kapcsolat után (ebből 1 éve teljesen különélünk a szülőktől), rendezett anyagi háttérrel (amit mind a ketten hozunk) egyáltalán nem korai. Egyikünknek sem ez az első kapcsolata, de mai értelemben nem is éltük ki magunkat (nem vagyunk fűvel-fával, bulizós típusúak), de rengeteget járunk el, kirándulunk, felfedezzük a világot ketten :) Rengeteg olyat ismerek, akik 30 felett házasodtak, 5-6 év kapcsolat után, mégis elváltak, ez nem ettől függ. Csináljátok, amit jónak éreztek, úgy lesztek boldogok :)
2013. márc. 21. 16:21
 22/84 Ditta323 ***** válasza:
73%
Ha úgy érzed készen állsz a házasságra akkor hajrá. 22 évesen már nem tini vagy. Kérdezem mi a különbség 22 és 24 között? Szinte semmi. Régen mikor szültek a nők alig 20 évesen. Le lehet pontozni, hogy az más világ volt stb.. Tény, hogy más világ volt, de ha van munkahely szerető társ akkor hajrá. Ma a nők úgy állnak a dolgokhoz ha van munkahelyem akkor nem szülök, mert karrierista vagyok, meg ráérek és kiélem magam. Viszont a másik oldal, ha a szülő 40 év körüli még fiatal és nagyok a gyerekei akkor ők is eltudnak menni kikapcsolódni és nem a nyakán lóg a 11-12 éves gyerkőc akire vigyázni kell.
2013. márc. 21. 16:22
 23/84 A kérdező kommentje:

Igen, láttam hogy ebben a kategóriában van egy 53%-os, egy 72%-os és egy 75%-os válaszoló, aki mindegy milyen kérdést tesznek fel, mindegyik alá odamennek okoskodni, gondolom ők pontozgatnak.. :)

Ne foglalkozzatok ezzel, sajnálni kell az ilyeneket, mert elgondolkodtató, hogy hogyan lehet az, hogy az összes kérdésnél ott vannak, kötekednek és pontozgatnak, valószínűleg 24 órából 16-ot a gép előtt töltenek, a másik 8-at csak azért nem mert alszanak.

Számomra hasznos volt minden válasz, amelyik normális hangnemben született, akár pozitív akár negatív, a sikertörténeteknek pedig külön örülök! :)

2013. márc. 21. 16:23
 24/84 A kérdező kommentje:
Így van, számomra hasznos volt mindenki válasza, aki eljutott egy bizonyos agyi szintre és normális hangnemet tudott megütni. :)
2013. márc. 21. 16:29
 25/84 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy te érzed :) Engem is megszólnak, hogy 21 voltam, amikor összeköltöztünk, most már inkább noszogatnak, hogy házasodjunk össze, ha már 2,5 éve boldogan élünk együtt. Az embereknek soha semmi nem jó (sajnos). Az éld ki magad szövegtől meg falra mászok...nekem is mondták, hogy minek költözünk össze, éljem ki magam. Mégis mit éljek ki? Hogy mindennap más pasival legyek? Köszönöm, nem kell az. Azon kívül meg mindent lehet csinálni egy párkapcsolatban. 24/N
2013. márc. 21. 16:32
 26/84 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes, hogy a válasz kiírása után 1 percen belül már kinn van a százalék, ti tényleg nagyon unatkozhattok! :)
2013. márc. 21. 16:36
 27/84 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, én a 2. válaszoló vagyok.

30 évesen én voltam a kórteremben a legfiatalabb, egy két anyuka, mintha nagymama lett volna, nem bántani akarom őket, de az mivel jobb? Erejük, türelmük nem lesz már egy gyerekhez. A párod már nem bakfis, hogy jaj most akarok, jaj most nem. Hajrá én drukkolok.

2013. márc. 21. 16:39
 28/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. márc. 21. 16:40
 29/84 anonim ***** válasza:
79%
Anya és apa fél év ismeretség és "együttjárás" után házasodtak össze, jövőre 30 éves hzasok lesznek. Én 21 ésves voltam a férjem pedig 34 éves volt amikor összeházasodtunk. Idén 4 éves házasok leszünk és májusban megszületik a kisbabánk. Közben dolgoztunk, egyetemet elvégeztem és most eljött az idő családot alapítani is. Ne másokkal törődjetek, hanem egymással. Szeressétek és tiszteljétek egymást és akkor nem lehet gond.
2013. márc. 21. 16:48
 30/84 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!

A leendő párod elvált ember, vagy csak ilyen későn érő típus? Tulajdonképp mindegyy, csak szeressétek egymást. Sok boldogságot.

2013. márc. 21. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!