22 évesen valóban ekkora bűn férjhez menni és családot alapítani?
Szeretjük egymást, minden szuper, problémamentes a kapcsolatunk az első pillanattól kezdve a párommal és úgy döntöttünk szeretnénk összeházasodni illetve leállni a védekezéssel, mert habár nem görcsölünk rá tudatosan, de ha jönne a baba, nagyon örülnénk neki.
Én tök boldog voltam, azt hittem mindenki örülni fog, erre kb minden második embertől azt hallom, hogy micsoda felelőtlen döntés, biztosan pár éven belül meg el is válunk és hogy minek ilyen fiatalon lekötelezni magunkat illetve majd a sz*ros pelenka mellett sírhatunk aztán hogy jaj, bárcsak a bulizást választottuk volna valamint hogy biztos csak a segély miatt kell a gyerek.
Elég rosszul esik hogy úgy állnak hozzá mint ha egy óriási, égbekiáltó bűnt követnénk el, pedig a párom már 31 éves, fix állása és jövedelme, én is stabil munkahellyel és két éves munkaviszonnyal rendelkezem, szóval nem a segély miatt szülnék..
Igen, láttam hogy ebben a kategóriában van egy 53%-os, egy 72%-os és egy 75%-os válaszoló, aki mindegy milyen kérdést tesznek fel, mindegyik alá odamennek okoskodni, gondolom ők pontozgatnak.. :)
Ne foglalkozzatok ezzel, sajnálni kell az ilyeneket, mert elgondolkodtató, hogy hogyan lehet az, hogy az összes kérdésnél ott vannak, kötekednek és pontozgatnak, valószínűleg 24 órából 16-ot a gép előtt töltenek, a másik 8-at csak azért nem mert alszanak.
Számomra hasznos volt minden válasz, amelyik normális hangnemben született, akár pozitív akár negatív, a sikertörténeteknek pedig külön örülök! :)
Kérdező, én a 2. válaszoló vagyok.
30 évesen én voltam a kórteremben a legfiatalabb, egy két anyuka, mintha nagymama lett volna, nem bántani akarom őket, de az mivel jobb? Erejük, türelmük nem lesz már egy gyerekhez. A párod már nem bakfis, hogy jaj most akarok, jaj most nem. Hajrá én drukkolok.
Kedves kérdező!
A leendő párod elvált ember, vagy csak ilyen későn érő típus? Tulajdonképp mindegyy, csak szeressétek egymást. Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!