Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
Azért nem egyenlő a "küzdelem", mert ha itt feltesznek egy normális kérdést gyerekteleneknek, sok anya bejön, és elkezdi selejtnek, korcsnak, nem normálisnak titulálni a válaszolókat.
Én nem akarok gyereket, és soha nem szóltam be senkinek, aki akart, vagy már volt neki. Nem is megyek be a gyerekvállalásba, hogy mindenkit kiosszak. Ilyenkor tényleg nem értem, hogy anyáknak az okoz örömet, hogy másnak beszólnak? Ezért van annyi hülye gyerek, ezt tanulják el.
87.
Szerintem ezt senki sem írta.
De miért? Miért kellett egyáltalán idejönnöd és beleszólnod?
(Nem bántásból, komolyan kérdem.) Azoknak szólt a kérdés, akiknek NINCS, NEM AKARNAK gyereket.
És a TE életed a gyerek után is folytatódott, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek fog, vagy mindenkinek ugyanolyan a helyzete, mint neked.
Az egésznek annyi értelme volt, mintha valaki megkérdezné, hogy "Ti hogy utaztok másfél éves gyerekkel?", én meg beírnám, hogy bizony sokkal könnyebb, ha nincs gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!